26 minut

Herbář VI

Obsah dílu

Volný chov kuřátek — Jídla ze skanzenu: Modrý vole s procesím — Aroniový sad — Nepečený cheesecake — Jak se stravují šimpanzi? — Sváteční bylinkové kuře

Části dílu

01:52
Volný chov kuřátek
    03:47
    Jídla ze skanzenu: Modrý vole s procesím
      07:13
      Aroniový sad
        10:15
        Nepečený cheesecake
          15:42
          Jak se stravují šimpanzi?
            19:38
            Sváteční bylinkové kuře
              Přehrát celé video
              Stopáž26 minut
              Další díl
              Herbář VI

              Přehled dílů

              121 dostupných
              Stopáž27 minut

              Herbář VI

              VI. řada

              Původní druhy zeleniny — Vafle z vloček — Rekapitulace receptů — Štika s hráškovou kaší — Tradiční vánoční perníkové tvoření — Obrácený pomerančový koláč s polentou — Původní byliny a květiny — Co jsme viděli... — Jídla ze skanzenu: Mrváň

              16. 12. 2018 na ČT1
              Stopáž27 minut

              Herbář VI

              VI. řada

              Svatojánský chlebíček — Koření z Varnsdorfu — Perníčky — Destiláty z kvalitního obilí — Obalovaný celer — Bio obilnice — Jídla ze skanzenu: Grenadýr marš

              9. 12. 2018 na ČT1
              Stopáž27 minut

              Herbář VI

              VI. řada

              Šípková panna cotta — Mrkev ze zahrádky — Slepičí vývar — Zelázna — Nakládaná zelenina — Chovatel ryb — Rybí karbanátky — Jídla ze skanzenu: Zavináče a pečenáče

              2. 12. 2018 na ČT1
              Stopáž27 minut

              Herbář VI

              VI. řada

              Šťastné slepice — Medovník — Návštěva u včelaře — Bio zahrádka — Hovězí stew a Řepa po burgundsku — Ekofarmy — Jídla ze skanzenu: Pápěnka

              25. 11. 2018 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Herbář VI

              VI. řada

              Ovocný sad — Jablečná šarlotka — Pivovar Permon — Vepřové s šalvějí, sýrem a hruškou — Český kmín — Jídlo ze skanzenu: Krkonošské kyselo

              18. 11. 2018 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Herbář VI

              VI. řada

              Pěstitelky ekologických květin — Pohankový dort — Výrobce moravských delikates — Krojová tradice — Jídla ze skanzenu: Fašírka

              11. 11. 2018 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Herbář VI

              VI. řada

              Les vzpomínek — Cizrnový salát a chleba z pánve — Oleje lisované za studena — Fazolové brownies — Španělské papriky — Jídla ze skanzenu: Staročeský guláš

              4. 11. 2018 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Herbář VI

              VI. řada

              Divoká bylinková lékárna — Tvarohová bábovka s goji — Poctivý chléb z Třibřich — Domácí tortilla — Bylinky z Bozetic — Jídla ze skanzenu: Švestkové knedlíky

              21. 10. 2018 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Herbář VI

              VI. řada

              Volný chov kuřátek — Jídla ze skanzenu: Modrý vole s procesím — Aroniový sad — Nepečený cheesecake — Jak se stravují šimpanzi? — Sváteční bylinkové kuře

              14. 10. 2018 na ČT1
              Stopáž27 minut

              Herbář VI

              VI. řada

              Úvod — Pěstování okurek — Dýňová roláda s karamelovou chutí — Valašsko - švestkové království — Francouzská pistou polévka a luštěninová polévka — Co vás čeká v nové sezóně — Jídla ze skanzenu: Staroslovanská postružeň

              7. 10. 2018 na ČT1

              Herbář na sociálních sítích

              Napište nám