4 minuty

Z Prahy

Část: Pražský koláč

Obsah dílu

Za čtyři roky Herbáře jsme zapomněli na Prahu. I tady můžete žít svůj bylinkový život a užívat si různé zajímavé trendy. Jak? Tak se dívejte.

Části dílu

04:19
Pražský koláč
Pražský koláč
    08:10
    Městské včely
    Městské včely
      11:19
      Rostbeef aneb hovězí roštěná
      Rostbeef aneb hovězí roštěná
        14:55
        Břečťan popínavý
        Břečťan popínavý
          17:02
          Nepečené šípkové cukroví
          Nepečené šípkové cukroví
            19:38
            Nepečené raw cukroví
            Nepečené raw cukroví
              21:29
              Národní knihovna
              Národní knihovna
                Přehrát celé video

                Recepty

                Herbář - Vánoce
                Stopáž27 minut
                Další díl
                Vánoce

                Přehled dílů

                131 přehratelných
                Herbář - Vánoce
                Stopáž27 minut

                Vánoce

                IV. řada

                Třešeň ptačí a višeň obecná — Ořechový salám — Jídla ze skanzenu – pšenice s mákem — Vánočka — Polévka halászle — Kapří hranolky s hrachovou kaší — Ohlédnutí za čtyřmi řadami Herbáře — Zemlbába Jany Prachařové

                Poslední vysílání 18. 12. 2016 na ČT1
                Herbář - Z Prahy
                Stopáž27 minut

                Z Prahy

                IV. řada

                Pražský koláč — Městské včely — Rostbeef aneb hovězí roštěná — Břečťan popínavý — Nepečené šípkové cukroví — Nepečené raw cukroví — Národní knihovna

                Poslední vysílání 11. 12. 2016 na ČT1
                Herbář - Byliny pod stromeček
                Stopáž27 minut

                Byliny pod stromeček

                IV. řada

                Zázvorky ze sušeného zázvoru — Kdoulový sýr podle M. D. Rettigové a mikulášský vrkoč — Mátový peeling — Lopuch větší — Šumivé koule do koupele — Muzeum textilu v České Skalici — Spirálový dort

                Poslední vysílání 4. 12. 2016 na ČT1
                Herbář - Advent
                Stopáž26 minut

                Advent

                IV. řada

                Medvědí tlapky neboli pracny — Jídla ze skanzenu – pučálka a pražmo — Ostružinová kořeněná šťáva — Vánoční štola — Mikulášský vrkoč — Pravý perník

                Poslední vysílání 27. 11. 2016 na ČT1
                Herbář - Opravdu tradiční
                Stopáž27 minut

                Opravdu tradiční

                IV. řada

                Kraple — Pálení Jidáše — Kakánek, rozhuda a toleranc — Devětsil lékařský — Jídla ze skanzenu – žebračka — Slepice na paprice — Staročeský svatební koláč

                Poslední vysílání 20. 11. 2016 na ČT1
                Herbář - Světový
                Stopáž27 minut

                Světový

                IV. řada

                Rakytníková šťáva s maté — Burákové máslo — Pelmeně — Lupina – vlčí bob — Bulharské plněné papriky — Elektromobilně do Kodaně — Chia fresca a chia pudink — Trvale udržitelné Dánsko — Ramen

                Poslední vysílání 13. 11. 2016 na ČT1
                Herbář - Budoucnost je dobrá
                Stopáž27 minut

                Budoucnost je dobrá

                IV. řada

                Oříšková paštika — Kateřina v Rakousku — Kukuřičná polévka — Kateřina na bylinkách — Kuře v seně — Elektromobilita — Sluneční grilovačka

                Poslední vysílání 6. 11. 2016 na ČT1
                Herbář - Dušičkový
                Stopáž26 minut

                Dušičkový

                IV. řada

                Miletínské modlitbičky — Vzpomínka na fotografa Adama Holého — Kaštanové máslo a kaštanový moučník s rozmarýnem — Jídla ze skanzenu – moumelich — Náprstník červený — Majitel pohřební služby Raimund Niederführ — Dýňové con carne — Boží milosti

                Poslední vysílání 30. 10. 2016 na ČT1
                Herbář - Prvorepublikový
                Stopáž27 minut

                Prvorepublikový

                IV. řada

                Libečkové maggi — Frgál a merhovaný koláč — Hloh obecný — Pečený králík — Moruše a bourec morušový — Tažený závin

                Poslední vysílání 23. 10. 2016 na ČT1
                Herbář - Podzimní
                Stopáž27 minut

                Podzimní

                IV. řada

                Bobuloviny podzimu — Dřišťál v medu — Původní mrkve a černucha setá — Mrkvová polévka — Trnka obecná — Šípky a jeřabiny — Podzimní králičí pilaf — Na návštěvě u Ondřeje Kobzy — Jídla ze skanzenu – hoďbidlo neboli uhlířina

                Poslední vysílání 16. 10. 2016 na ČT1