Těstovinový salát s tuňákem

Úvod » Recepty

26. 3. 2011

Fotografie

Suroviny

1/2 kg těstovin Penne, 150 g tuňáka, 250 g bílého jogurtu, 75 g majonézy, 100 g červené papriky, 100g žluté papriky, citron, 100 g cibule, 1x kukuřice (větší plechovka Bonduelle ), plochá petrželová nať, sůl, pepř

Postup

Těstoviny uvaříme dle návodu. Mezitím si spaříme cibuli. Scezené těstoviny necháme chvíli vychladnout, potom přidáme tuňáka, na kostky nakrájené papriky, pokrájenou cibuli a kukuřici. Na směs nalijeme bílý jogurt a přidáme majonézu. Vše důkladně promícháme. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Na závěr přidáme nasekanou petržel.