Úvod

Sobota 12. 9. 2020 po půlnoci

Kateřina a její přítelkyně se občas sejdou, poklábosí a také trochu mlsají. Jednoho dne přišla řeč i na králíka, kterého Kateřina jídávala jako dítě dost často. Ostatní si králíka na talíři matně pamatují z dětství, nebo ho nejedly nikdy. Ale jak králíka připravit, aby tu nebyl navíc bůček nebo těžká smetanová omáčka? Mladé ženy chtějí totiž jíst zdravě a moderně. A tak si Kateřina pozvala na pomoc Kuchařskou pohotovost s prosbou: chtěla by se naučit připravovat králíka moderně - místo knedlíků zeleninu a místo bůčku jen její oblíbený olivový olej. Poradí si s tak jednoznačným požadavkem šéfkuchař Mirek Kalina? (Ale po lehkém králičím mase to možná stejně bude chtít něco slaďoučkého…)

Recepty

Příští zásah

Fotografie

Velký dětský flám

28. 2. 2009 09:45 ČT1

Stalo se to, čeho se náš tým Kuchařské pohotovosti po celou dobu tak trochu obával. Na opačném konci telefonní linky se ozval kurážný dětský hlas s přáním připravit rozpustilou párty k osmým…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení