Úvod

Sobota 1. 6. 2019 po půlnoci

Kateřina a její přítelkyně se občas sejdou, poklábosí a také trochu mlsají. Jednoho dne přišla řeč i na králíka, kterého Kateřina jídávala jako dítě dost často. Ostatní si králíka na talíři matně pamatují z dětství, nebo ho nejedly nikdy. Ale jak králíka připravit, aby tu nebyl navíc bůček nebo těžká smetanová omáčka? Mladé ženy chtějí totiž jíst zdravě a moderně. A tak si Kateřina pozvala na pomoc Kuchařskou pohotovost s prosbou: chtěla by se naučit připravovat králíka moderně - místo knedlíků zeleninu a místo bůčku jen její oblíbený olivový olej. Poradí si s tak jednoznačným požadavkem šéfkuchař Mirek Kalina? (Ale po lehkém králičím mase to možná stejně bude chtít něco slaďoučkého…)

Recepty

Příští zásah

Fotografie

Potápěčské menu

30. 5. 2011 17:30 ČT1

Pan Petr a jeho kamarádi mají koníčka pro odvážné chlapy. Potápějí se. V kalných i průzračných vodách, v horku i v zimě. Při potápění vyhládne, a tak se musí hned po po vynoření vzdycky pořádně…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení