Poněkud pohřební menu
Obsah dílu
Rakvičky — Utopenci — Katův šleh
Recepty
Přehled dílů
Vánoce na Malé farmě
Vánoční štola — Drůbeží játra v sádle — Kapr na černo
Čočka na kyselo a někdy jinak
Brusinkový koláč — Čočkový salát s rýží — Čočka na kyselo s uzeným masem a smažené cibulové kroužky
Mikuláš pro Kluky v akci
Čertovo kuře s bramborami a červenou řepou - 1. část — Kližka na červeném víně a rozmarýnu s karamelovou zeleninou a polentovou kaší - 1. část — Čertovo kuře s bramborami a červenou řepou - 2. část — Kližka na červeném víně a rozmarýnu s karamelovou zeleninou a polentovou kaší - 2. část — Marcipánové brambory a hrozny s vinnou pěnou
A jdeme na pečená žebra!
Grilovaná žebra à la Mexiko - příprava — Brownies s mandlemi a ořechy — Grilovaná žebra à la Mexiko - dokončení — Pečené brambory v alobalu s česnekovým dipem — Barbecue omáčka
V hlavní roli vejce
Vaječná tlačenka — Ztracená vejce ve víně (Oeufs en meurette) — Sněhové noky se žloutkovou omáčkou
Smetana pro dědečka
Šlehačkový dort s višněmi — Smetanová pralinka se sýrem — Zapečená rokfórová smetana s bramborami a vepřovou panenkou
Směšný název pro jídlo
Husa v šouletu - příprava — Couračka v chlebu — Husa v šouletu - dokončení — Jablka v županu
Pěkně vypečený chleba
Domácí chléb s ořechy — Povidlové koláčky — Pstruzi podle paní mlynářky
Hlavně levně
Tatarák z brambor — Mrkvový salát s křenem — Panna cotta s pomeranči — Pomazánka à la humr
Dostaneš dršťkovou
Dršťková polévka — Dršťková polévka - dokončení — Zapečené dršťky po uzenářsku — Likér slivovičáček