Vaříme podle Rettigové
Obsah dílu
Dušená polévka s játrovými knedlíčky — Játrové knedlíčky — Telecí kýta s celerovou omáčkou — Sváteční knedlík — Německé koláče
Části dílu






Přehled dílů

Jak na vepřové koleno
Terina z uzených kolen se skořicovým sirupem s liškami - příprava — Grilovaná vepřová kolena - příprava — Buchtičky s jablky a vinnou pěnou — Terina z uzených kolen se skořicovým sirupem s liškami - dokončení — Grilovaná vepřová kolena - dokončení — Buchtičky s jablky a vinnou pěnou - dokončení

Na valašskou notu
Valašský frgál s tvarohem a jablky — Kyselica — Strapačky

Potápěčské menu
Marinovaný hovězí pupek na grilu — Štika pečená na grilu v alobalu — Rybí polévka — Rybí polévka - dokončení — Štika pečená na grilu v alobalu - dokončení

Což takhle dát si špenát?
Plněný bůček — Špenát na fenyklu — Špenátový krém — Špenátový quiche — Špenátový salát

Babička slaví narozeniny
Zadělávané kachní žaludky — Sacher dort — Kachna na pomerančích

Tuňák je prostě tuňák
Větrníky — Marinované plátky tuňáka — Steak z tuňáka na zeleném pepři s omáčkou beurre blanc