27 minut
Auto Moto Styl

3. října 2009

Obsah dílu

Roadlook – Lexus RX 450h — Preview - Porsche Cayenne — Kabelky pro holky - Honda Accord — Soutěž

Části dílu

02:13
Roadlook – Lexus RX 450h
    Prvním netradičním zástupcem SUV je nepochybně hybridní Lexus RX 450h. Navenek se tváří možná jako klasický vůz této kategorie, i když s poněkud odvážnějšími a netradičními tvary karoserie. Po usednutí za volant si však uvědomíte, že máte v rukou vyspělou techniku, která tak obvyklá není. Libor si usmyslel otestovat tento full hybrid krom městského provozu také v nedotčené venkovské přírodě. S jakým výsledkem, to se dozvíte v Roadlooku.
    15:03
    Preview - Porsche Cayenne
      Na začátku letošního roku se Porsche rozhodlo pro netradiční a hodně odvážný krok. Začalo prodávat vůz s dieselovým motorem. Naštěstí se toto naftové srdce neusídlilo pod kapotou žádnému z jeho ryze sportovních modelů, ale zamířilo do Cayenne. Ten už sám o sobě boří svou koncepcí zažité mýty, že vozy této značky jsou výhradně malé obratné sporťáky se zadním náhonem a notnou dávkou zábavy za volantem. Sotva si tak svět zvykl na trochu “tankoidního” Cayenna, musí si zvykat na naftové Porsche. Inu doba je zlá a automobilkám nezbývá, než se přizpůsobit. Jak se to podařilo se dozvíte v Preview.
      17:52
      Kabelky pro holky - Honda Accord
        Od manažerského kombíku každý čeká reprezentativní design, skvělou kvalitu zpracování, prostorný interiér i velký zavazadlový prostor. Mezi těmito vozy se však občas objeví jedinec, jenž se nebojí být jiný. Jako nový Accord Tourer od Hondy. Ne že by nebyl reprezentativní nebo prostorný. Jeho kvality však musí člověk hledat někde jinde, než v kufru, či prostorném interiéru. Toužíte-li po vyspělé technice, svěžím designu, kvalitním podvozku a japonské originalitě, je tento kousek přímo pro vás. Jak se s ním skamarádila Lucka Horáčková se dozvíte v Kabelkách pro holky.
        23:15
        Soutěž
          Přehrát celé video
          Stopáž26 minut
          Další díl
          17. října 2009

          Auto Moto Styl na sociálních sítích

          Napište nám