26 minut
Auto Moto Styl

27. června 2009

Část: První pomoc: lékárnička

Obsah dílu

Roadlook: MINI Cooper S Cabrio — První pomoc: lékárnička — Reportáž: sraz klubu sportovních vozů — Soutěž

Části dílu

02:12
Roadlook: MINI Cooper S Cabrio
    Přichází léto, počasí se otepluje, lidé se svlékají, auta shazují střechy. Ano i autům může být horko a možná právě proto se v letním období vyrojí tolik kabrioletů. A objevují se i kabriolety z modelů, u kterých byste to možná nečekali. Třeba Focus, Colt nebo Twingo. I anglické Mini mělo svůj kabriolet. A ten zachovali i u nástupce tohoto miniautíčka, které postupem času dospělo v MINI. Nejnovější kabriolet od MINI má celý název MINI Cooper S Cabrio a jala se ho otestovat naše Hanička. A že si to pořádně užila se můžete přesvědčit v Roadlooku.
    11:17
    První pomoc: lékárnička
      V souvislosti s přípravou novely povinné výbavy se vám možná bude hodit i pár tipů, jak si ještě více vylepšit lékárničku. Některé vám ukáže Lucka Horáčková za pomoci profesionálního záchranáře Aleše Rubka.
      18:10
      Reportáž: sraz klubu sportovních vozů
        Naopak máte - li zálibu v supersportovních vozech, určitě si nenechte ujít reportáž z letošního srazu klubu sportovních vozů v Brně. K vidění tu byly ty největší automobilové sportovní skvosty a to nejen na závodní trati, ale i v depu, kde jste si je mohli prohlédnout zblízka. No a kdo neměl takové štěstí, aby tam byl, snad mu uděláme radost alespoň touto reportáží.
        23:42
        Soutěž
          Hanička dnes v Roadlooku testovala:
          A/ Mini Cooper S
          B/ Fiat 500
          C/ Peugeot 308 CC
          D/ Renault Clio
          Přehrát celé video
          Stopáž27 minut
          Další díl
          11. července 2009

          Auto Moto Styl na sociálních sítích

          Napište nám