23 minut
Auto Moto Styl

26. února 2011

Část: Soutěž

Obsah dílu

Infiniti EX — Opel Astra GTC — První pomoc 10 - Shrnutí — Honda CR-Z

Části dílu

02:22
Test - Infiniti EX
    Ta dnešní SUV jsou snad všechna stejná. Přísně dodržované tvary, přibližně stejná velikost, výška, šířka, délka… Existují ale i vyjímky. Asijské značky vnáší do stojatých vod ovlivněných německou preciznosti bez emocí to správné vlnobití. Jedním příkladem za všechny je Infiniti EX. Je nižší, vypadá spíše jako robustnější hatchback a dost podobně se s ním také jezdí. Na silnici je s ním zábava, ne jako s těžkými obludárii na čtyřech kolech. Jak si ale poradí v lehčím terénu na sněhu a také jako společník horského turisty? Auto máme, turistu hraje Petr a své horské pohledy nám uprostřed zimy nabídl Ještěd. Vzhůru na něj!!
    11:23
    Preview - Opel Astra GTC
      Od uvedení nové Astry uplynul už více než rok. I tak modelová řada stále není kompletní. Čekáme například na sportovní verzi OPC. O její podobě by měla ledacos naznačit třídvéřová verze GTC představená v loni v Paříži. Ačkoliv je GTC označení výhradně pro třídvéřové modely a to i ty nejslabší, pařížský koncept představoval techniku právě nejsportovnějšího OPC. Na co se můžeme těšit uvidíte v Preview.
      12:23
      První pomoc 10 - Shrnutí
        K závěru dospěl náš seriál o první pomoci. Naučili jsme se správně identifikovat zranění, dávat umělé dýchání nebo také správně zavolat sanitku. V posledním dílu si všechno podstatné zopakujeme. Provázet nás budou naposledy Lucka Horáčková a profi záchranář Aleš Rubek.
        15:31
        Test - Honda CR-Z
          S hybridy se v poslední době roztrhl pytel. Po silnicích už několik let jezdí hybridní limuzíny, SUV, rodinné MPV, hatcbacky a dokonce už i pár sporťáků. Z posledně jmenované kategorie je nejméně zástupců. Tím více se na prezentaci jejich sportovnosti automobilky zaměřily. Jen jestli to občas trochu nepřehánějí. Co taková Honda CR-Z? Koncept třídvéřového malého sportovního hatcbacku tu už byl. Konkrétně Honda CRX patří dodnes ke kultovním vozům, které stále nabídnou nadmíru sportovních zážitků. Jak si povede moderní CR-Z prošpikované nejmodernější technikou vedle přibližně stejně výkonného, ale starého CRX? Uvidíte v našem testu.
          20:54
          Soutěž
            Přehrát celé video
            Stopáž23 minut
            Další díl
            12. března 2011

            Auto Moto Styl na sociálních sítích

            Napište nám