24 minut
Auto Moto Styl

15. ledna 2011

Část: Soutěž

Obsah dílu

Volkswagen Touareg — Audi Quattro — Toyota RAV4

Části dílu

02:53
Test - Volkswagen Touareg
    Představte si, že si na sebe vezmete ten nejdražší oblek, jaký máte ve skříni a jdete pracovat na stavbu. Asi tak na nás působí nový Volkswagen Touareg. Hlavně v bílé barvě. Je modernější, vypadá rozhodně elegantněji a tak nějak více manažersky. Jen ty jeho pracovní schopnosti jsme si pořád nějak nedokázali představit. Těžko může tento elegán být schopen takových terénních výkonů, jaké předváděl například starší Touareg. Nenapadl nás jiný způsob, jak to zjistit, než jej hodit do vody a sledovat, jestli se naučí plavat. Doslova..
    12:31
    Preview - Audi Quattro
      V Audi si u příležitosti třicátých narozenin pohonu všech kol Quattro udělali radost a všem návštěvníkům pařížského autosalonu předvedli své schopnosti. Představili koncept Audi Quattro, který má být odkazem na svého veleúspěšného předchůdce z osmdesátcýh let. Původně se ve výrobě vůbec objevit nemělo, ale zájem veřejnosti donutil výrobce k tomu, že se nakonec objeví i na silnici, byť v omezené sérii. Tento technický skvost si představíme v Preview.
      16:21
      Test - Toyota RAV4
        Při hledání SUV si v dnešní době u většiny automobilek vybare snad každý. Rostoucí trend “SUV pro každou ženu” však způsobil, že některým menším modelům se pánská část zákazníků vyhýbá velkým obloukem. Jedním takovým případem je i modernizovaná Toyota RAV4. Toyota totiž pro chlapy-drsňáky nabízí mnohem muskulaturnější Land Cruiser. RAVka si tak vydobyla místo jakéhosi sparingpartnera. Ne že by v ní chlapi vůbec nejezdili, ale určitě při jejich výběru hrál velkou roli fakt, že s ním bude jezdit také žena. Jelikož Petr patří zrovna k těm, kterým imponuje především Land Cruiser, a o RAV4 by v autosalonu pohledem nezavadil, přizval si na její testování Romanu. Ta už mu snad otevře oči, aby připustil, že i tohle SUV má své místo na trhu.
        21:02
        Soutěž
          Přehrát celé video
          Stopáž23 minut
          Další díl
          29. ledna 2011

          Auto Moto Styl na sociálních sítích

          Napište nám