26 minut

Vaříme z vítězných regionálních potravin v Plzeňském kraji

Část: Vepřová játra se šalvějí, brambory se slaninou a žampiony a omáčka z hrubozrnné hořčice, jablečné chutney

Obsah dílu

Kuřecí paličky pečené à la choucroute po plzeňsku — Vepřová játra se šalvějí, brambory se slaninou a žampiony a omáčka z hrubozrnné hořčice, jablečné chutney

Části dílu

05:13
Kuřecí paličky pečené à la choucroute po plzeňsku
    15:25
    Vepřová játra se šalvějí, brambory se slaninou a žampiony a omáčka z hrubozrnné hořčice, jablečné chutney
      Přehrát celé video

      Recepty

      Stopáž26 minut
      Další díl
      Vaříme z vítězných regionálních potravin v Jihočeském kraji

      Přehled dílů

      737 dostupných
      Stopáž26 minut

      Americké menu

      Smažená kuřecí křídla, coleslaw a chilli mango majonéza — Hovězí žebra v Tex-Mex, pečená kukuřice v medu a chilli — Vepřová kotleta a salát z mladého zelí s ciderem

      25. 5. 2024 na ČT1
      Stopáž26 minut

      Recepty Pavla Mareše a Ondřeje Slaniny

      Grilovaný filet mořského vlka, sladko-kyselé chřestové risotto, sotýrovaný bílý chřest a chřestová omáčka — Chřest zapečený s jarní zeleninou a uzeným kuřetem — Pečená vepřová panenka, restované houby s mladými bramborami, omáčka z čerstvého kopru a pošírované vejce

      18. 5. 2024 na ČT1
      Stopáž25 minut

      Jarní saláty jinak

      Salát z chřestu, jahod a máty s bresaolou — Sekaný salát s flank steakem, avokádem a granátovým jablkem — Fenyklový salát s pomeranči, řapíkatým celerem, chilli a grilovanými bylinkovými krevetami

      11. 5. 2024 na ČT1
      Stopáž26 minut

      Připravujeme mořské ryby

      Tartar z tuňáka s čočkovým salátem — Mořský vlk s chřestovou tarhoňou — Pražma plněná bylinkami es zadělávaným pórkem

      4. 5. 2024 na ČT1
      Stopáž25 minut

      Recepty plné čokolády podle Josefa Maršálka

      Koláč s mléčnou čokoládou a jogurtem — Brownies s pistáciemi a kmínem — Kokosová roláda s bílou čokoládou a malinami

      27. 4. 2024 na ČT1
      Stopáž26 minut

      Vegetariánské recepty s vůní Orientu

      Pakora — Květákové steaky s květákovým pyré a pečenou cizrnou — Fazolový burger

      20. 4. 2024 na ČT1
      Stopáž25 minut

      Jarní menu Josefa Maršálka

      Tvarohový jahodový koláč s drobenkou — Šátečky s chřestem a sýrem — Scones s rebarborovým kompotem

      13. 4. 2024 na ČT1
      Stopáž26 minut

      Kachní menu

      Kaldoun — Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou — Salát z blanšírované kapusty s trhaným masem ze stehen

      6. 4. 2024 na ČT1
      Stopáž26 minut

      Velikonoční menu

      Vajíčková pomazánka s ředkvičkami a rukolou, celozrnné bulky — Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou — Zeleninový krém s bramborovým hnízdem se sázeným vejcem

      30. 3. 2024 na ČT1
      Stopáž26 minut

      Jehněčí menu

      Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

      23. 3. 2024 na ČT1

      Kluci v akci na sociálních sítích

      Napište nám