25 minut

Svěží jarní inspirace

Obsah dílu

Hráškový krém se slaninou a brusinkami — Jarní kuřátko s nádivkou, kedlubnové zelí, špenátové krupicové noky

Části dílu

00:19
Hráškový krém se slaninou a brusinkami
    07:12
    Jarní kuřátko s nádivkou, kedlubnové zelí, špenátové krupicové noky
      Přehrát celé video

      Recepty

      Stopáž25 minut
      Další díl
      Jarní vaření s Janem Rimplerem

      Přehled dílů

      731 dostupných
      Stopáž25 minut

      Jarní menu Josefa Maršálka

      Tvarohový jahodový koláč s drobenkou — Šátečky s chřestem a sýrem — Scones s rebarborovým kompotem

      13. 4. 2024 na ČT1
      Stopáž26 minut

      Kachní menu

      Kaldoun — Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou — Salát z blanšírované kapusty s trhaným masem ze stehen

      6. 4. 2024 na ČT1
      Stopáž26 minut

      Velikonoční menu

      Vajíčková pomazánka s ředkvičkami a rukolou, celozrnné bulky — Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou — Zeleninový krém s bramborovým hnízdem se sázeným vejcem

      30. 3. 2024 na ČT1
      Stopáž26 minut

      Jehněčí menu

      Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

      23. 3. 2024 na ČT1
      Stopáž25 minut

      Česká klasika v moderním pojetí II

      Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

      16. 3. 2024 na ČT1
      Stopáž25 minut

      Masové speciality na chlebu

      Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

      9. 3. 2024 na ČT1
      Stopáž26 minut

      Česká klasika v moderním pojetí

      Krémová čočková polévka se zastřeným vejcem a vypečenou slaninou — Svíčková — Jehněčí holandský řízek

      2. 3. 2024 na ČT1
      Stopáž26 minut

      Sladké i slané recepty Pepy Maršálka

      Perník s melasou a medem — Beignets s muškátovým oříškem a vanilkou — Tarte flambée s kyselým zelím a slaninou

      24. 2. 2024 na ČT1
      Stopáž25 minut

      Inspirace z kuchařské olympiády

      Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré — Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé

      17. 2. 2024 na ČT1
      Stopáž26 minut

      Valentýnské pochoutky VI

      Variace krevetových koktejlů s rajčatovou a majonézovou omáčkou, listy křupavých salátů a křupavou bagetou — Pečená křepelčí prsíčka s listovým špenátem, mačkanými bramborami s petrželkou v křupavém těstě, doplněné zeleninou, kaštany a silnou šťávou — Dezert do skleničky

      10. 2. 2024 na ČT1

      Kluci v akci na sociálních sítích

      Napište nám