Vaříme v Kunčicích pod Ondřejníkem. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Pohádkové místo v Kunčicích pod Ondřejníkem nám poskytlo přírodní kulisy pro natáčení s pěstiteli, chovateli a výrobci Moravskoslezského kraje. I ranní mlha se s postavením filmařské techniky rozpustila a pro vaření nám svítilo mezi vrchy podzimní sluníčko. Ondřej vyzval svého bývalého kolegu Michala Skalského, nyní šéfkuchaře v místním penzionu, k sestavení a uvaření menu s oceněnými produkty značkou Regionální potravina. Čeká nás hedvábný celerový krém s křepelčím vajíčkem a polévkovými nudlemi s libečkem a petrželkou paní Leony Mikundové-Fešárové z Fajnapasty. Dále kuřecí prso supreme plněné špalíčkem jesenického horského sýru manželů Zahradníkových z Farmy u Stromovouse. Amarantové a další klíčky vypěstované panem Tomášem Leciánem z firmy Micro Zelda doputovaly z Kroměříže a skvěle doplní čočkový salát se zeleninou.

Recepty v tomto dílu

Stopáž26 minut
Rok výroby 2021
 ST HD