2. ročník soutěže KU Young Chef 2019 ovládla talentovaná studentka. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Cílem soutěže KU Young Chef je navázat na vzdělávací program Kulinářské umění, do kterého je k dnešnímu dni zapojeno 60 škol z celé ČR, 358 učitelů a 4 143 žáků, a začít talentovaným absolventům gastronomických a hotelových škol vytvářet příležitosti, které jim umožní nastartovat úspěšnou kariéru v gastronomii.

14. září 2019 se v Praze odehrálo finále. Druhý ročník opět potvrdil, že soutěž pro mladé talentované studenty, která jim bude vytvářet příležitosti, a ve které se budou učit od zkušených šéfkuchařů, je cesta správným směrem, která dává smysl. Celkovým vítězem 2. ročníku soutěže se stala Kateřina Hubáčková ze SŠP z Uherského Hradiště. Druhé místo uhájil Hoan Truong Cong ze Střední školy gastronomie a služeb v Nové Pace. Filip Horák z Hotelové školy Poděbrady obstál na třetím místě. A co nám kuchařská talentovaná omladina uvaří? Hoan Truong Cong připraví předkrm – červenou řepu s kozím sýrem, pomerančem a koprovým olejem. Katka Hubáčková představí hlavní chod, tedy telecí svíčkovou s restovanými houbami a pastyňákovým pyré. Filip Horák na závěr menu uvaří švestkový knedlík s blumou.

Recepty v tomto dílu

Stopáž25 minut
Rok výroby 2019
 ST HD