25 minut

Mladí talenti IV.

Obsah dílu

Variace červené řepy se sýrem, pomerančovou redukcí, koprovým olejem a grissini — Telecí svíčková v bylinkové krustě, pastinákové pyré, lišky na másle a glace — Švestkové knedlíky s bavorským krémem

Části dílu

02:19
Variace červené řepy se sýrem, pomerančovou redukcí, koprovým olejem a grissini
    11:01
    Telecí svíčková v bylinkové krustě, pastinákové pyré, lišky na másle a glace
      18:36
      Švestkové knedlíky s bavorským krémem
        Přehrát celé video

        Recepty

        Stopáž26 minut
        Další díl
        Lehko v kuchyni i na cvičišti

        Přehled dílů

        738 dostupných
        Stopáž26 minut

        Domácí pečení VIII.

        „Slepý myši“ s česnekem — Vepřová roláda v pivní marinádě se zadělávaným hráškem — Kakaový drobenkový koláč se zakysanou smetanou

        29. 6. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Kulinářské toulky po Pardubickém kraji

        Patro (brambory pečené s jablky) — Pečený bůček s houbovou nádivkou a lepenicí

        22. 6. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Grilujeme pro celou rodinu

        Cherry rajčata pečená v alobalu s libečkovým pestem, parmskou šunkou a mozzarelou — Papilota plněná bramborami a karbanátkem s olomouckými tvarůžky — Karamelizovaný chřest s jahodovým tvarohem — Pivní koktejl — Nealko spritz

        15. 6. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Chutě Latinské Ameriky

        Peruánská plněná brambora / papa rellena — Peruánské „arroz chaufa“ s kuřecím masem — Crema Volteada

        8. 6. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Inspirace na grilovací sezónu

        Kuřecí suprême plněné bylinkovým máslem a mrkvová caponata s baby brambůrky — Salát z grilovaných meruněk s flank steakem — Kyperské jehněčí kebaby se salátkem

        1. 6. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Americké menu

        Smažená kuřecí křídla, coleslaw a chilli mango majonéza — Hovězí žebra v Tex-Mex, pečená kukuřice v medu a chilli — Vepřová kotleta a salát z mladého zelí s ciderem

        25. 5. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Recepty Pavla Mareše a Ondřeje Slaniny

        Grilovaný filet mořského vlka, sladko-kyselé chřestové risotto, sotýrovaný bílý chřest a chřestová omáčka — Chřest zapečený s jarní zeleninou a uzeným kuřetem — Pečená vepřová panenka, restované houby s mladými bramborami, omáčka z čerstvého kopru a pošírované vejce

        18. 5. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Jarní saláty jinak

        Salát z chřestu, jahod a máty s bresaolou — Sekaný salát s flank steakem, avokádem a granátovým jablkem — Fenyklový salát s pomeranči, řapíkatým celerem, chilli a grilovanými bylinkovými krevetami

        11. 5. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Připravujeme mořské ryby

        Tartar z tuňáka s čočkovým salátem — Mořský vlk s chřestovou tarhoňou — Pražma plněná bylinkami es zadělávaným pórkem

        4. 5. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Recepty plné čokolády podle Josefa Maršálka

        Koláč s mléčnou čokoládou a jogurtem — Brownies s pistáciemi a kmínem — Kokosová roláda s bílou čokoládou a malinami

        27. 4. 2024 na ČT1

        Kluci v akci na sociálních sítích

        Napište nám