
Mladí talenti III.
Obsah dílu
Mořský vlk s hráškovým pyré, hráškovo-citrusovo-mátovou omáčkou, jarní zeleninkou a limetovým crème fraîche — Pomalu pečené telecí zadní, telecí ledvina konfitovaná ve vlastním sádle, topinamburové pyré a zeleninové ragú
Části dílu


Recepty

Přehled dílů

Zpracování celého lososa podle Ondřeje Slaniny a Petra Šímy
Marinovaný losos gravlax — Slaný koláč s lososem — Těstoviny s lososem a grilovanou zeleninou

Jarní lehké menu Ondřeje Slaniny a Tomáše Poppa
Jarní salát s křepelčím vajíčkem a řeřichou — Květáková polévka s pestem z vlašských ořechů — Candát, pyré z bílých fazolí a máslové ředkvičky s pažitkou

Česká klasika trochu jinak od Ondřeje Slaniny a Tomáše Poppa
Krémová bramboračka s houbovou smaženicí a kmínovým olejem — Vepřová pečeně v česneku a petrželce, špenátové pyré, restované žampiony s římským kmínem a paprikové brambory — Kuřecí paličky v bylinkách, ragú z kořenové zeleniny, hrášková rýže

Americké pečení Ondřeje Slaniny a Josefa Maršálka
Muffiny se třemi druhy čokolády — Koláč s lesním ovocem — Banánový chlebíček

Pivní pečení Ondřeje Slaniny a Josefa Maršálka
Čokoládový koláč s pivem — Taštičky s povidly a pivem — Pivní grissini se sýrem

Recepty Ondřeje Slaniny a Petra Šímy na kuře beze zbytků
Krémová kuřecí polévka s játrovými knedlíčky — Kuřecí závitky s houbovou nádivkou, kaše z brambor a celeru se škvarky a jarní cibulkou — Vlažný salát z černé čočky s fazolkami, sázeným vejcem a zbytkem pečeného kuřete