Pečeme mnohokrát jinak, nasladko i naslano. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Mezi Ondrovy oblíbené kulinářské kousky patří masové rolády. S vášní plní různé druhy mas tradičními i méně obvyklými fášemi a nádivkami. Z vepřové kýty se můžete těšit na roládu plněnou červenou řepou, dušenou na cibuli česneku a pivu. Přílohou bude hedvábná bylinková kaše. Po názorné ukázce, jak vykostit kachnu, zabalí další roládu plněnou šípkovou marmeládou a hruškami. Pečená kefírová kakaová buchta s oříšky a rozinkami uzavře menu o pečených domácích pochoutkách. Filip bude Ondrovi asistovat, současně bude degustovat i kritizovat. V tomto díle vás, milí diváci, čeká novinka! Zahájíme Barmanskou školu Davida Neumanna, mistra ČR a vicemistra Evropy ve Flair Bartendingu. Během prvních deseti dílů vás seznámí se základy barmanské profese, naučí vás míchat koktejly všeho druhu a sem tam přidá i nějakou tu fintu, kterou ohromíte každou návštěvu.

Recepty v tomto dílu

Stopáž25 minut
Rok výroby 2015
 P ST HD