
Velikonoční
Část: Jehněčí po francouzsku pečené v solné krustě
Obsah dílu
Pastiera napoletana — Fusilli s rajčatovou omáčkou a klobáskou salsiccia — Jehněčí po italsku — Jehněčí po francouzsku pečené v solné krustě — Anglický krém s jahodami
Části dílu
Recepty
Přehled dílů
Představujeme vítězné regionální potraviny v Kraji Vysočina
Kuřecí prso na medu a pivu a placky plněné vařenými bramborami — Lívance z kefíru s pečenou cuketou, slaninou a grilovaným sýrem
Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihočeském kraji
Smažená roláda z vepřové pečeně s křenem a šalvějí, pečené brambůrky a omáčka z jablečného moštu — Filátko z pstruha, smažené dýňové noky a karamelizovaná jablka s višněmi
Představujeme vítězné regionální potraviny ve Středočeském kraji
Risotto s kozím sýrem, hlívou a hráškem — Arašídové nudle s kuřecím masem, chilli a okurkou
Inspirace na grilovací sezónu
Tortilla plněná grilovaným vepřovým bůčkem, zikzakem a zeleninou — Kuřecí hamburger s uzeným tofu, ajvarem a karamelizovanou cibulkou — Topinka s grilovaným halloumi, ajvarem a grilovanou zeleninou
Recepty na chalupu
Grilovaná kuřecí srdíčka a naan s česnekovou vodou, bylinkový cottage a paprikový zikzak, čedar — Lečo se špekáčky, zeleninou, ajvarem a vejci — Topinka s uzeným kuřecím stehnem v bylinkovém tvarohu s polníčkem a paprikovým zikzakem
Vaříme v Chorvatsku II
Grilované kalamáry s blitvou — Dalmátský brudet
Vaříme v Chorvatsku I
Pašticada — Salát z chobotnice
Překvapení pro maminky
Pečené „ravioly“ z listového těsta s chřestem a holandskou omáčkou — Kuřecí kari s rýží — Císařský trhanec s mačkanými jahodami, mátou, bílým mákem a limetou
Tipy z vegetariánské kuchyně
Šakšuka — Tofu se špenátem a basmati rýží — Smažený lilek s parmazánem
Jídla našeho dětství
Francouzské brambory s uzeným kuřetem — Bramboračka s kroupami — Smažená kotleta s hranolky a sázeným vejcem