
Velikonoční
Obsah dílu
Pastiera napoletana — Fusilli s rajčatovou omáčkou a klobáskou salsiccia — Jehněčí po italsku — Jehněčí po francouzsku pečené v solné krustě — Anglický krém s jahodami
Části dílu




Recepty

Přehled dílů

Sladkosti s Pepou Maršálkem I.
Tažený závin s jablky a ořechy — Mrkvánky

Věčné lahůdky
Salát bohemia — Drůbeží játra a srdíčka na slanině — Srbské vepřové žebírko — Telecí na paprice s domácími nudlemi — Holandský salát

Úsporná 2016
Vařené maso z hovězí oháňky v silném masovo-zeleninovém krému s pečenou zeleninou — Pórkové ragú s čočkou a muškátovou bramborovou kaší — Celerové krokety s žampionovým ragú

Česko-slovenské Vánoce
Vánoční oplatky — Opékance — Rybí polévka se smaženými žemlovými knedlíčky — Kapr na černo s ořechovými brambory

Vídeňská
Tafelspitz — Přílohy k Tafelspitzu — Vídeňský řízek s bramborovým salátem — Kaiserschmaren

Recepty Ondřeje Slaniny a Tomáše Poppa
Grilovaný filet z kapra s grilovaným bramborovým salátem s nakládaným hořčičným semínkem a omáčkou ze sušených švestek a povidel — Vánoční pečené jablko v perníku s redukcí z portského vína a zmrzlinou ze slaného karamelu