
Banátská
Obsah dílu
Rumunská sarma — Helenské rohlíčky — Šopský salát
Části dílu



Recepty

Přehled dílů

Stoleté recepty s Pavlem Marešem
Pečená křepelka s rajčaty, šalotkou a bylinkami, vlažný salát ze zelené čočky — Pečený vepřový bůček s kořenovou zeleninou a fenyklem, žemlový knedlík s medvědím česnekem

Sladkosti Pepy Maršálka X
Křehký koláč s rebarborou — Čokoládový chlebíček s červenou řepou — Cuketová buchta s vlašáky a skořicí

Sladkosti Pepy Maršálka IX
Ultimátní čokoládový dort — Čokoládový koláč s malinami

Delikatesy z kachních jater podle Jana Pýchy
Vejce po burgundsku — Terina z kachních jater (foie gras) s flambovanými jablky calvadosem

Oblíbené pokrmy z králíka
Králičí ledvinky po dijonsku — Králičí hřbet v sušené šunce s béarnskou omáčkou a nafouknutými bramborami (pommes soufflées)

Ryba a kachna podle Pavla Mareše
Filety makrely s mořskou solí, čekankové risotto s citronem, piniovými oříšky a pažitkovým olejem s růžovým pepřem — Kachní prso v papilotě, sladkokyselé špičaté zelí, konfitované brambory se slaninou a rozmarýnem — Sladkokyselé špičaté zelí — Brambory konfitované v kachním sádle