42 minut

2. listopadu 2007

Obsah dílu

Petr Nedvěd — Winter Ave Zoli — Miloš Kvapil

Části dílu

03:48
Petr Nedvěd
    Sparťanský hokejista Petr Nedvěd je častým tématem bulvárního tisku, který s oblibou sleduje jeho vztahy s krásnými ženami. Není divu, Petr Nedvěd má velké charisma a jak jeho ex přítelkyně uvádějí: „je hrozně v pohodě“. To byl i při natáčení pořadu a nenechal se vyvést z míry, ani když jeho vztahy rekapituloval Jan Kraus právě prostřednictvím bulvárních článků.
    15:02
    Winter Ave Zoli
      Nikdo by nevěřil, že herečka se jménem Winter Ave Zoli bude mluvit česky. Narodila se v Pensylvánii, ale v roce 1992 se s rodiči přestěhovala do Prahy. Rodiče zde žijí dodnes, Winter se však kvůli práci vrátila do Los Angeles. V Čechách právě dokončila natáčení americko-českého koprodukčního filmu Koruna Vyšehradu, kde si zahrála kněžnu Libuši. Snímek přijde do kin až v příštím roce, ale vy se s Winter můžete seznámit už tento pátek.
      28:59
      Miloš Kvapil
        Miloš Kvapil vede kurzy pro ty, kteří se bojí létat letadlem. Jan Kraus je nazývá „strachaři“ a řadí se mezi ně. Miloš Kvapil má několik rad a triků, jak se strachu zbavit a určitě budou zajímavé i pro ty, kterých se to netýká. Otázkou zůstává, zda jeho krátké školení bude účinné pro Jana Krause, který například s radou „nechodit na palubu příliš opilý“ ne tak docela souhlasil.
        Přehrát celé video
        Stopáž42 minut
        Další díl
        9. listopadu 2007

        Napište nám