iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
24. 4. 2006
17:00 na ČT1

1 2 3 4 5

24 hlasů
17990
zhlédnutí

Kluci v akci

Jihočeská

Kapří hranolky s cibulovým salátem — Pečená vepřová žebírka s kynutou cmundou — Pudingový koláč — Grilovaná vepřová panenka dle receptu krčmářky Markéty

22 min | další Magazíny »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...

přehrát vše

  • Kapří hranolky s cibulovým salátem

    1:46 do playlistu

    Kapří hranolky s cibulovým salátem
    Skvělá inspirace, jak konzumovat kapra bez kostí. Hranolky jsou díky marinádě příjemně pikantní a cibulový salát je k nim vynikající přílohou! Křehká cibule ztratila po tepelné úpravě svoji štiplavost a drsnost. Salát je to chutný, zdravý a levný.

  • Pečená vepřová žebírka s kynutou cmundou

    8:23 do playlistu

    Pečená vepřová žebírka s kynutou cmundou
    Pro mnohé z nás se dnes odkryje tajemství uschované v chuti jedné lžičky mleté kávy, kterou kluci přidali do marinády na žebra. Maso zístká fantastickou chuť, jakoby mírně uzenou.A kynutá cmunda? Kdo ji dosud neznal, určitě ho nadchne, poněvadž ji připravíte plný pekáč, aniž byste museli stát nad pánvičkou a obracet jednu cmundu za druhou. Chuť hub si zahraje svoji významnou roli a výsledek nemá chybu.

  • Pudingový koláč

    14:48 do playlistu

    Pudingový koláč
    Hit sezóny - jednoduché a úžasné. Žmolenka upečená dokřupava se vám v ústech prolomí do báječného vanilkového pudingu a v kombinaci s borůvkovým žahourem je tento moučník dokonalou tečkou dnešního menu.

  • Grilovaná vepřová panenka dle receptu krčmářky Markéty

    19:12 do playlistu

    Grilovaná vepřová panenka dle receptu krčmářky Markéty
    Pokrm pana šéfkuchařte Máslíka plně vyjadřuje úsloví, že v jednoduchosti je krása. Pokud vyzkoušíte, přesvědčite se na svoje vlastní chuťové vjemy, a váš jazýček ocení elegantní chuť pokrmu, kterou vytváří kombinace použitých surovin.

Přehrát vše

Související