24 minut

Španělská

Obsah dílu

Gazpacho (gaspáčo) — Paella Valencia (čti Paeja Valencíja) — Churros (čurros)

Části dílu

02:00
Gazpacho (gaspáčo)
    10:04
    Paella Valencia (čti Paeja Valencíja)
      17:41
      Churros (čurros)
        Přehrát celé video

        Recepty

        Stopáž24 minut
        Další díl
        Zeleninová

        Přehled dílů

        737 dostupných
        Stopáž26 minut

        Americké menu

        Smažená kuřecí křídla, coleslaw a chilli mango majonéza — Hovězí žebra v Tex-Mex, pečená kukuřice v medu a chilli — Vepřová kotleta a salát z mladého zelí s ciderem

        25. 5. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Recepty Pavla Mareše a Ondřeje Slaniny

        Grilovaný filet mořského vlka, sladko-kyselé chřestové risotto, sotýrovaný bílý chřest a chřestová omáčka — Chřest zapečený s jarní zeleninou a uzeným kuřetem — Pečená vepřová panenka, restované houby s mladými bramborami, omáčka z čerstvého kopru a pošírované vejce

        18. 5. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Jarní saláty jinak

        Salát z chřestu, jahod a máty s bresaolou — Sekaný salát s flank steakem, avokádem a granátovým jablkem — Fenyklový salát s pomeranči, řapíkatým celerem, chilli a grilovanými bylinkovými krevetami

        11. 5. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Připravujeme mořské ryby

        Tartar z tuňáka s čočkovým salátem — Mořský vlk s chřestovou tarhoňou — Pražma plněná bylinkami es zadělávaným pórkem

        4. 5. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Recepty plné čokolády podle Josefa Maršálka

        Koláč s mléčnou čokoládou a jogurtem — Brownies s pistáciemi a kmínem — Kokosová roláda s bílou čokoládou a malinami

        27. 4. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Vegetariánské recepty s vůní Orientu

        Pakora — Květákové steaky s květákovým pyré a pečenou cizrnou — Fazolový burger

        20. 4. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Jarní menu Josefa Maršálka

        Tvarohový jahodový koláč s drobenkou — Šátečky s chřestem a sýrem — Scones s rebarborovým kompotem

        13. 4. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Kachní menu

        Kaldoun — Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou — Salát z blanšírované kapusty s trhaným masem ze stehen

        6. 4. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Velikonoční menu

        Vajíčková pomazánka s ředkvičkami a rukolou, celozrnné bulky — Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou — Zeleninový krém s bramborovým hnízdem se sázeným vejcem

        30. 3. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Jehněčí menu

        Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

        23. 3. 2024 na ČT1

        Kluci v akci na sociálních sítích

        Napište nám