Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Bode Miller po dalším zranění zvažuje konec kariéry: Nepotřebuji pompézní odchod

Vail (USA) – Sotva se po zranění vrátil k závodění, přišel krkolomný pád v superobřím slalomu na mistrovství světa ve Vailu, Bode Miller si smolně přeřízl šlachu pod kolenem a čekají ho další týdny léčení. Sedmatřicetiletý bývalý olympijský vítěz a mistr světa se tak přiklání k názoru, že se na zasněžené svahy už možná nevrátí.

Je nám líto, video expirovalo.
Pád Bodeho Millera v super-G

"Teď momentálně mám tendenci se už nevracet," řekl v rozhovoru pro NBC. Majitel šesti medailí z olympijských her, řady křišťálových glóbů ze Světového poháru a čtyřnásobný mistr světa se v listopadu podrobil operaci vyhřezlé ploténky a první závod po návratu pro něj na domácím mistrovství světa v Beaver Creeku skončil v kotrmelcích a dalším zraněním.

V květnu se stane potřetí otcem a vše nasvědčuje tomu, že své tělo už dál trápit nebude. "Abych se ještě jednou vrátil, musel bych absolvovat extrémně náročnou přípravu. Není to jen tvrdý fitness program, ale hrozně moc práce mimo svah," připomněl. "A nejsem z těch, co potřebují pompézní odchod. Prostě už tam nebudu," dodal. 

Přímé přenosy z nedělní superkombinace můžete sledovat na webu ctsport.cz. Sjezd do kombinace startuje v 17:55, slalom je na programu od 22:15.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články