Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Strachová si v přípravě vyzkoušela řadu netradičních disciplín

Praha - Bronzová medailistka z Vancouveru Šárka Strachová zahájila přípravu na další olympijskou sezonu. Se svým týmem absolvovala týdenní kemp u rakouského jezera Millstätter a vyzkoušela si řadu pro lyžaře netradičních disciplín.

Je nám líto, video expirovalo.
Strachová trénuje v Rakousku

Šárka Strachová si v Rakousku vyzkoušela jízdu na mořském kajaku, pádlování ve stoje na surfařském prkně nebo i horolezectví. "Pro mě bylo horolezení premiérou, ale zvládla jsem to. Stát nahoře a dívat se, co člověk vylezl, je úžasný pocit," říká Strachová.

Podobné doplňkové aktivity společně s kondiční přípravou má Šárka Strachová v plánu do konce srpna. "Potom odlétáme na celých pět týdnů do Chile a Argentiny, kde bude probíhat hlavní příprava na lyžích. V říjnu budou další tréninky na rakouských ledovcích a pak už nám to začíná."

Příští sezona bude olympijská. Šárka Strachová bude v únoru obhajovat bronz ve slalomu z her ve Vancouveru. "Únorová olympiáda je velkou motivací, do té doby se ale soustředíme hlavně na světový pohár," dodává úspěšná česká lyžařka.


Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články