Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Serena Williamsová porazila před zápasem s Kvitovou Polku Radwaňskou

Istanbul - Američanka Serena Williamsová má na Turnaji mistryň na dosah postup do semifinále. Obhájkyně titulu vyhrála v Istanbulu i svůj druhý zápas a po vítězství 6:2, 6:4 nad Agnieszkou Radwaňskou vede bez zaváhání Červenou skupinu před Petrou Kvitovou.

Sport
zdroj: ČT4

Česká reprezentantka, která Polku porazila v úterním úvodním zápase, měla ve středu v Turecku volný den. Druhý zápas na turnaji hraje dnes právě proti světové jedničce Williamsové. Radwaňskou, jejíž šance na postup ze skupiny jsou už jen teoretické, čeká zápas s Angelique Kerberovou z Německa.

Svůj druhý zápas v Istanbulu naopak nezvládla běloruská tenistka Victoria Azarenková, která v Bílé skupině podlehla Jeleně Jankovičové ze Srbska překvapivě hladce 4:6 a 3:6. Druhá hráčka světového žebříčku tak bude muset o postup do semifinále ještě bojovat.

Mizivé šance na účast mezi čtveřicí nejlepších má stejně jako Radwaňská i Sara Erraniová, která utrpěla druhou porážku v Bílé skupině. Italská tenistka podlehla Číňance Li Na 3:6, 6:7. Bývalá šampionka French Open Li Na v turecké metropoli potvrdila, že proti Erraniové hrát umí.

Ve druhém setu sice promarnila náskok 5:3, nakonec ale po hodině a 48 minutách vyhrála i šestý vzájemný zápas a do tabulky si připsala první vítězství. Li Na bude v pátek poslední soupeřkou Azarenkové. Letošní šampionka Australian Open má zatím na kontě skalp Erraniové a k postupu bude muset proti Číňance uspět.

Tenisový Turnaj mistryň v Istanbulu (tvrdý povrch):

Dvouhra: Bílá skupina: Li Na (4-Čína) - Erraniová (6-It.) 6:3, 7:6 (7:5), Jankovičová (7-Srb.) - Azarenková (2-Běl.) 6:4, 6:3.

Červená skupina: S. Williamsová (1-USA) - A. Radwaňská (3-Pol.) 6:2, 6:4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články