Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Šafářové se v Tokiu daří. Prošla přes Stosurovou

Tokio - Lucie Šafářová pokračuje ve vítězném tažení a na turnaji v Tokiu už prošla do čtvrtfinále. Levou rukou hrající Češka zdolala Australanku Samanthu Stosurovou dvakrát 6:4 a vyhrála už poosmé v řadě. Šafářová si připsala na konto pět výher cestou k titulu v kanadském Québeku a nyní v Tokiu přidala další tři výhry. "Vyhrála jsem teď hodně zápasů a s tím přichází sebevědomí. Hraje se mi výborně i tady v Tokiu," řekla po utkání.

Sport
zdroj: ČT4

Nasazenou dvanáctku Stosurovou ve 3. kole přehrála důraznou a přesnou hrou. Australanku letos porazila už potřetí a vzájemnou bilanci si vylepšila na 7:2. "Jsem nadšená, byl to vynikající, ale i hodně těžký zápas," uvedla Šafářová.

Šestadvacetiletá tenistka si čtvrtfinále na okruhu WTA zahraje pošesté v sezoně. V Japonsku ji čeká bývalá světová jednička Caroline Wozniacká. S Dánkou má bilanci 2:2, ale jediný letošní zápas v Dubaji brněnská rodačka prohrála.

Petra Kvitová bude dohrávat zápas o čtvrtfinále až ve čtvrtek. Dnes sice rozehrála duel s osmnáctiletou Američankou Madison Keysovou, ale hned v první hře v momentu výhody české jedničky byl zápas kvůli dešti přerušen.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články