Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Šarapovová před exhibicí navštívila nemocné děti

Praha - Česká tenistka Petra Kvitová se chce po zánětu průdušek, který ji připravil o šanci na obhajobu titulu na Turnaji mistryň, šetřit před finále Fed Cupu. V exhibici proti Rusce Marii Šarapovové v pražské O2 areně proto odehraje pouze jeden set a ve druhé sadě ji zastoupí Lucie Šafářová. Světová dvojka Šarapovová do Prahy přiletěla privátním letadlem pořadatelů pátého dílu exhibice Advantage Tennis a dopoledne spolu se Šafářovou navštívila nemocné děti. Přímý přenos exhibice sledujte od 19:30 na Čt sport a našem webu.

Maria Šarapovová
zdroj: ČT sport

Šarapovová stihla před večerní exhibicí potěšit nemocné děti, dopoledne v Nemocnici s poliklinikou Praha Italská rozdávala podpisy. Ruská hvězda přišla mezi malé pacienty spolu se Šafářovou. "My tenisté si někdy neuvědomujeme, jak velké máme štěstí a možnosti. Proto je strašně důležité dělat něco pro ty, co takové štěstí nemají," uvedla pětadvacetiletá Šarapovová.

Je nám líto, video expirovalo.
Maria Šarapovová v nemocnici

Ruska děti upozornila, že jim česky rozumí, ale ty po výzvě tenisové ikony zmlkly. "Jsou plaché," řekla Šarapovová. Společně s Šafářovou rozdaly dětem podpisy na velké tenisové míčky, své fotografie a zapózovaly na společný snímek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články