Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Benešová prolomila prokletí 1. kola

Lucemburk – Tenistce Ivetě Benešové se podařilo na třetí pokus na okruhu WTA přejít přes první kolo. Po neúspěších v Pekingu a Linci dnes v úvodním zápase halového turnaje v Lucemburku porazila 3:6, 6:3 a 6:2 Francouzku Pauline Parmentierovou. Osmadvacetiletá mostecká rodačka Benešová potvrdila, že na o tři roky mladší soupeřku umí – vyhrála nad ní i čtvrtý vzájemný duel.

Sport
zdroj: ČT4

Naopak negativní bilanci 1:2 má Benešová se svou další protivnicí Marií Kirilenkovou z Ruska, i když v posledním utkání na letošním Australian Open ji hladce porazila. Sedmé nasazené Kirilenkové dnes ve třetím setu za stavu 0:3 vzdala Španělka Carla Suárezová.

Na turnaji v Lucemburku se ve dvouhře představí i Barbora Záhlavová-Strýcová, kterou v prvním kole čeká nasazená jednička Viktoria Azarenková z Běloruska.

O účast v hlavní soutěži usilovala také Lucie Hradecká, která bude za dva týdny členkou fedcupového týmu ve finále v Moskvě. Coby nejvýše nasazená však dnes prohrála v posledním kole kvalifikace s Britkou Anne Keothavongovou.

 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články