Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Kubánci zaznamenali čtvrtou výhru v řadě, ve čtvrtfinále půjdou na Rusy

Rio de Janeiro – Ruští beachvolejbalisté v osmifinále hladce porazili Katar, netrápila se ani Kuba v utkání s Rakouskem. Holanďané poslali domů Mexiko, v souboji italských párů zvítězili Nicolai a Lupo.

Kuba postupuje do čtvrtfinále přes Rakousko
zdroj: ČT4 autor: Adrees Latif

Neporažený ruský pár Vjačeslav Krasilnikov, Konstantin Semenov porazil v osmifinálovém utkání soupeře Jeffersona Pereiru, Cherifa Younousseho Sambu z Kataru bez ztráty setu s poměrně výraznými bodovými rozdíly (21:13, 21:13).

Ve čtvrtfinále je budou čekat Kubánci Nivaldo Nadhir Diaz Gomez, Sergio Reynaldo Gonzalez. Ti v první sadě v osmifinálovém zápasu s Rakouskem sice mírně zaváhali v první sadě (17:21), ale v té další už jim Rakušané Clemens Doppler, Alexander Horst nestíhali (14:21).

Do další vyřazovací části postoupili bez větších obtíží a za stavu 2:0 na sety také Nizozemci Reinder Nummerdor, Christiaan Varenhorst, kteří díky výsledkům 21:18, 21:15 vyřadili z Her Mexičany Rodolfa Lombarda Ontiverose Gomeze, Juana Ramona Virgena Pulida.

Je nám líto, video expirovalo.
Záznam plážového volejbalu: Mexiko–Nizozemsko (M)

Poslední z poloviny osmifinálových zápasů tvořil souboj dvou italských týmů. Paolo Nicolai, Daniele Lupo nejdříve s přehledem zvítězili v první části 21:12, ale druhý italský pár Alex Ranghieri, Adrian Ignacio Carambula Raurich se ještě nehodlal vzdát. Zápas skončil v druhém setu, ale za těsného stavu 23:21.

Osmifinále muži – plážový volejbal

Vjačeslav Krasilnikov, Konstantin Semenov (Rus.) – Jefferson Pereira, Cherif Younousse Samba (Kat.) 2:0 (21:13, 21:13)

Clemens Doppler, Alexander Horst (Rak.) – Nivaldo Nadhir Diaz Gomez, Sergio Reynaldo Gonzalez Bayard (Kuba) 0:2 (17:21, 14:21)

Rodolfo Lombardo Ontiveros Gomez, Juan Ramon Virgen Pulido (Mex.) – Reinder Nummerdor, Christiaan Varenhorst (Niz.) 0:2 (18:21, 15:21)

Alex Ranghieri, Adrian Ignacio Carambula Raurich (Itá.) – Paolo Nicolai, Daniele Lupo (Itá.) 0:2 (12:21, 21:23)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články