Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Stolní tenistky Hodonína zaznamenaly historický úspěch

Hodonín – Největšího úspěchu v novodobé historii klubového ženského stolního tenisu u nás dosáhly hráčky Hodonína. V odvetě čtvrtfinále Poháru ETTU porazily ukrajinské mistryně z Doněcku 3:2 a postoupily mezi nejlepší čtyři celky soutěže.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih stolního tenisu Hodonín-Doněck s ohlasem

Hodonínské stolní tenistky si dovezly z prvního utkání v Doněcku překvapivou výhru 3:0, ale ve včerejší odvetě musely obracet nepříznivý vývoj. Rozhodující zápas nakonec lépe zvládla domácí Lenka Harabaszová, která porazila Irinu Mocykovou 3:0 na sety, a zajistila tak Hodonínu výhru 3:2. "Mocykové vyloženě vadil můj servis a nedokázala se z toho dostat. Nedokázala se dostat do své hry," zhodnotila zápas Harabaszová.

V semifinále se hráčky Hodonína utkají s vítězkami utkání mezi ruským Tyumenem a francouzským Lille. První zápas sehrají v domácí hale 7. března.

SKST Mart Hodonín - TTSC Nord Doněck 3:2

Pěnkavová - Mocyková 0:3 (-8, -9, -9), Harabaszová - Rybková 3:0 (5, 6, 9), Mikulcová - Farlandská 2:3 (6, -9, -8, 8, -10), Pěnkavová - Rybková 3:0 (6, 6, 7), Harabaszová - Mocyková 3:0 (3, 4, 4). První zápas 3:0, postoupil Hodonín.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články