Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Žíla na Velké ceně Frenštátu zářil a udělal velký krok k finále poháru

Olomouc – První místo = Zdeněk Žíla, druhé místo = Zdeněk Žíla. Velká cena Frenštátu pod Radhoštěm skončila naprostou dominancí pětačtyřicetiletého parkurového jezdce, který vládl s oběma svými koňmi. Pro výhru si doskočil s Dominikou B a po předposledním podniku Českého skokového poháru se posunul do čela průběžného pořadí.

Je nám líto, video expirovalo.
Žíla suverénně ovládl Velkou cenu Frenštátu

Žíla do Velké ceny Frenštátu, která se ale kvůli opravě areálu jela v Olomouci, šel s nutností zajet skvělý výsledek. Před závodem byl totiž v průběžném pořadí Českého skokového poháru mimo nejlepší čtveřici, která má jistotu postupu do závěrečného finále.

Zkušenému jezdci tento plán vyšel na výbornou a to hned s oběma koňmi. Základní i finálovou část dokončil bez jediné penalizace jak s Dominikou B, tak Trendem Delsendamem Z. Díky prvnímu a druhému místu si tak do pohárového žebříčku připsal plný počet bodů a na poslední mítink v Hořovicích už pojede jako lídr žebříčku.

"Jsem za výsledek strašně rád. Těší mě to hlavně u Trenda, který v těchto parkurech začíná a ukazuje, že z něj bude kůň, který má třídu," prohlásil po závodě spokojený Žíla.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články