Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Hocková Martináková na MS skončila v opravách

Paříž - Volnostylařka Lenka Hocková Martináková si na mistrovství světa v zápasu připsala jedno vítězství a postup do osmifinále, další úspěch už ale ve váze do 55 kg nepřidala. Druhé české reprezentantce Adéle Hanzlíčkové nevyšel vstup do turnaje a její představení skončilo už v kvalifikaci. Obě zápasnice tak uzavřely české účinkování na pařížském šampionátu shodně 13. místem.

Lenka Hocková Martináková
zdroj: ČTK autor: Adámek Ladislav

Hocková Martináková prošla v kvalifikaci přes Vietnamku Thi Ly Kieu, kterou po suverénním začátku porazila v dramatické koncovce 4:3 na body. V osmifinále ale nestačila na bronzovou medailistku z MS 2015 Odunayo Folasade Adekuoroyeovou, která vyhrála na technickou převahu. V opravách, kam ji vytáhl postup nigerijské soupeřky do finále, prohrála česká reprezentantka v bouřlivé atmosféře rovněž hladce s domácí Mathilde Hélene Riviereovou.

Třiadvacetiletá olympionička a vicemistryně Evropy do 23 let Hanzlíčková ve váze do 63 kg v kvalifikačním kole nestačila na Jackeline Renteriaovou Castillovou a po bojovném výkonu s dvojnásobnou bronzovou medailistkou z OH 2008 a 2012 prohrála 5:12. Kolumbijská soupeřka pak ztroskotala v semifinále a Hanzlíčková se do opravného pavouka nedostala.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články