Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kdo bude brát domácí tituly? V Praze začíná MČR v aerobiku

Praha – Od pátku do neděle hostí pražská Aréna Sparta mistrovství České republiky v aerobiku. Představí se zde více než 800 závodníků a závodnic. Ti nejlepší na konci října změří své síly na světovém šampionátu ve Vídni. Záznam z dění na Podvinném Mlýnu vysílá ČT sport ve čtvrtek 6. října od 17:40.

Adéla Citová
zdroj: Jaroslav Appeltauer

Lítý boj na pódiu spolu svedou například Kristýna Zahradníčková, která obhajuje zlato v kategorii žen, a Adéla Citová, již je sice ve stejné kategorii nováček, přesto už čerstvá držitelka stříbrné medaile z posledního mistrovství Evropy.

Obě závodnice patří do stejného klubu a tréninky mají společné. "Jsme sice soupeřky, ale motivujeme se navzájem k lepším výkonům a dokonce si vzájemně říkáme chyby a snažíme si pomoct v různých prvcích," uvedla Kristýna Zahradníčková, která se, pokud počítáme i kadetskou a juniorskou kategorii, bude o zlato ucházet už posedmé.

V kategorii Fitness Step Grande se o titul poperou loňské mistryně z Oxygenu Příbram. Překvapit ovšem může také trio z Fitness studia Louny, které je pro letošní rok v jiném složení – jsou to loňské juniorské mistryně, které se poprvé utkají s konkurencí v dospělé kategorii.

V pátek probíhají základní kola, v sobotu je na programu semifinále pro všechny soutěžní a věkové kategorie a v neděli pořadatelé očekávají v hale na Podvinném Mlýnu velké finále za tradiční velké podpory fanoušků.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články