Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Fenerbahce nevyzrálo na Real a propadlo se na sedmé místo

Madrid – Už svou třetí prohru v řadě si připsal finalista loňské Euroligy Fenerbahce a nepomohlo mu tedy ani jedenáct bodů Jana Veselého. Turecký celek tak v předposledním kole základní části prohrál na palubovce lídra tabulky Realu Madrid 56:61 a byť už má play-off jisté, spadl na sedmé místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Fenerbahce s Veselým padlo po prohře s Realem na sedmé místo

Fenerbahce proti Realu Madrid v úvodu potvrzovalo, proč královský tým už čtyřikrát v řadě porazilo - v poločase vedlo o tři body a drželo naději na výhru nad lídrem Euroligy. Jenže Real táhl kapitán Sergio Llull, který byl s patnácti body nejlépe střílejícím mužem zápasu a podpořil obrat ve skóre ve třetí čtvrtině.

Jan Veselý byl třetím nejproduktivnějším hráčem svého týmu, jedině ho může mrzet, že vedle jedenácti bodů, sedmi doskoků a dvou asistencí zahodil tři ze čtyř trestných košů.
Jeho Fenerbahce kleslo po prohře 56:61 s Realem Madrid na sedmou příčku Euroligy.

Evropská liga basketbalistů - 29. kolo

Crvena Zvezda Bělehrad - Unics Kazaň 83:65, Galatasaray Istanbul - Laboral Vitória 80:103 (za domácí Schilb 6 bodů, 2 doskoky, 1 asistence), Žalgiris Kaunas - Milán 84:88, Panathinaikos Atény - CSKA Moskva 85:80 po prodl., Real Madrid - Fenerbahce Istanbul 61:56 (za hosty Veselý 11 bodů, 7 doskoků, 2 asistence). 

Hlavní zprávy