Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Indiana neubránila Hardena a pošesté za sebou prohrála

New York - Basketbalisté Indiany utrpěli v NBA šestou porážku za sebou a znovu si pohoršili v tlačenici o poslední postupové místo ve Východní konferenci. Na jejich pádu na desáté místo tabulky měl velký podíl rozehrávač Houstonu James Harden, který byl v Indianapolis se 44 body strůjcem vítězství Rockets 110:100.

James Harden
zdroj: ČTK/AP

Harden dal za Houston 19 bodů v poslední čtvrtině a poosmé v sezoně překonal čtyřicetibodovou hranici. Proměnil při tom 21 z 22 trestných hodů. Více šestek proti Pacers dosud nikdo v jednom zápase nedal.

"Jedna z největších výzev při bránění takového hráče je zastavit ho bez faulu. Harden umí spoustu triků, jak získat fauly a my máme mladé hráče, kteří v tomto směru neodvedli dobrou práci," řekl trenér Indiany Frank Vogel. Pacers se během nynější série porážek propadli mimo postupové příčky ze šestého místa. (VIDEO)

Na osmou pozici se v úterý vyšvihl Boston, který porazil Brooklyn 110:91. K zastavení série tří porážek pomohl Celtics triple double Evana Turnera, který nasbíral 19 bodů, 12 asistencí a 10 doskoků. Nets jsou hned za Indianou jedenáctí. (VIDEO)

Memphis zvítězil v New Yorku 103:82 a jako třetí tým po Golden State a Atlantě dosáhl na hranici 50 výher v sezoně. (VIDEO) Zajistil si tím zároveň účast v play-off stejně jako ve Východní konferenci Chicago po domácím úspěchu 98:86 proti Charlotte. (VIDEO)

Výsledky:

Brooklyn - Boston 91:110, Chicago - Charlotte 98:86, Golden State - Washington 107:76, Indiana - Houston 100:110, New York - Memphis 82:103, Utah - Minnesota 104:106 po prodl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články