Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Indiana přehrála New York, Brooklyn porazil Atlantu

Indianapolis - Basketbalisté Indiany si připsali devátou domácí výhru v řadě a vítězstvím nad New York Knicks 117:89 zároveň upevnili pozici aktuálně nejlepšího týmu NBA. Zámořská soutěž ve čtvrtek zamířila i do Londýna, kde Brooklyn Nets porazili Atlantu 127:110.

Carmelo Anthony nastřílel v první čtvrtině 18 ze svých 28 bodů, díky čemuž držel Knicks chvíli ve hře, ale od druhé části začali kralovat domácí Pacers. Ti už v poločase vedli o 15 bodů. Důležitým faktorem pro výhru Indiany bylo pouhých šest ztrát na jejím kontě.

"Je to dobrý tým. Ale nemyslím si, že jsou lepší o 30 bodů než my. Akorát, že my jsme dnes byli příšerní," řekl trenér Knicks Mike Woodson. Vrásky mu navíc přidělala zranění dvou podkošových hráčů - kvůli vyvrtnutému kotníku odstoupili Kenyon Martin i Amaré Stoudemire.

Brooklyn s Atlantou hráli mimořádně v Londýně

V dresu Indiany si zlepšil osobní rekord na 28 bodů newyorský rodák Lance Stephenson. Pětadvacet bodů přidal Paul George. Pacers v této sezoně prohráli pouze jednou z 21 zápasů na domácím hřišti. (VIDEO)

Počtvrté v historii se zápas základní části NBA odehrál v Londýně. Britské klima lépe sedlo hráčům Brooklynu, kteří v průběhu utkání vedli nad Atlantou až o 33 bodů. K výhře Nets dovedl bývalý hráč Atlanty Joe Johnson, jenž si šesti trojkami pomohl k 29 bodům. Andray Blatche přidal 20 bodů a 14 doskoků. Hráči Brooklynu trefili celkem 16 trojek a stříleli s vysokou úspěšností 58,2 procenta z pole. (VIDEO)

Výsledky:

Atlanta - Brooklyn 110:127, Houston - Oklahoma City 92:104, Indiana - New York 117:89.

Zdroj
ČT sport, ČTK, nba.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články