Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Dva homeruny pálkařů Cincinnati zarmoutily fanoušky Pittsburghu

Pittburgh – Fanoušci Chicago Cubs si poprvé v letošní sezoně mohli na domácím hřišti prohlédnout své hrdiny a vítěze Světové série. Po tradičním vyvěšení vlajky navíc Cubs předvedli bojovný výkon a porazili Los Angeles Dodgers 3:2. V dalším ze zápasů porazilo Cincinnati Pittsburgh 7:1, když jeho pálkaři odpálili dva homeruny.

Chicago Cubs před prvním domácím zápasem nové sezony
zdroj: Reuters

Před začátkem utkání Cubs s Dodgers byly vyvěšeny vlajky šampionů, které symbolizují vítězství domácích Cubs ve Světové sérii – 1907, 1908 a 2016. Hráči Cubs také ukázali domácímu publiku trofej za loňské vítězství. Fanouškům ani hráčům přitom nevadilo, že ceremoniál byl zpožděn o dvě hodiny kvůli dešti.

"Tento den si budu pamatovat tak dlouho, jak budu živ. Vůbec jsem netušil, že mě ten předzápasový ceremoniál tak dostane," říkal dojatě hráč domácích Antonio Rizzo, který po skončení utkání mohl slavit – právě po jeho odpalu totiž získali Cubs rozhodující náskok a porazili Dodgers 3:2.

V dalším ze zápasů poslali dva pálkaři Cincinnati Reds, Eugenio Suarez a Scooter Gennett, míček mimo dosah domácích polařů. Naopak Pirates dokázali v utkání uhrát pouze jediný bod. Pittsburgh tak prohrál se Cincinnati jasně 1:7. 

Je nám líto, video expirovalo.
Pálkaři Cincinnati zničili Pittsburgh
Zdroj
ČT sport, mlb.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články