Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Jistou semifinálovou trojici doplnily florbalistky Bohemians

Liberec - Jediná tajenka zbývala vyřešit v play-off florbalistek, a sice kdo se přidá k třem již jistým semifinalistům. Nakonec se radovaly hráčky FBŠ Bohemians, které zvítězily v Liberci 7:6 v prodloužení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy florbalového utkání Liberec - Bohemians

Vítězství pražského týmu se nerodilo lehce. Liberecké Crazy Girls totiž pod hrozbou vyřazení vlétly do zápasu jako uragán a když v 19. minutě zvyšovala Červová na 3:1, bylo utkání jasně v jejich režii. Také ve druhé části střetnutí měly domácí florbalistky optickou převahu, ale produktivnější Pražanky dokázaly snížit na rozdíl jediného gólu.

Třetí dějství už ovládal pražský tým. V 52. minutě vyrovnala Poláková na 6:6 a muselo se prodlužovat. Postupový gól vstřelila ve třetí minutě prodloužení produktivní Veselá. Hráčky Bohemians tak vyhrály 7:6, sérii ovládly 4:2 na zápasy a postoupily do semifinále.

"Bohužel ve třetí třetině jsme se zbláznily, chtěly to za každou cenu urvat, a to byl ten problém. Začaly jsme s nimi lítat nahoru a dolů, a to je přesně hra Bohemians. Tam nám nasázely góly," řekla trenérka Liberce Lenka Bartošová. "Ztrácely jsme první třetinu, která nám nevyšla. Ale věřily jsme tomu, že to dotáhneme," uvedla střelkyně vítězné branky Lucie Veselá.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články