Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

V extralize volejbalistů naplno bodovali všichni favorité

Praha - Necelé tři týdny před začátkem play off si výsledkově potvrdily formu všechny týmy z čela extraligové tabulky volejbalistů. V sobotu vyhrály vedoucí České Budějovice, druhý Liberec, třetí Ostrava i další jistý účastník první čtyřky Příbram.

Volejbalisté Českých Budějovic
zdroj: ČTK autor: David Veis

Jihočeši přehráli Ústí nad Labem, ale trenér Jan Svoboda měl výhrady. "Nejsem spokojený s nasazením našich hráčů," řekl kouč obhájců titulu. Liberec nezačal ve Zlíně dobře, měl problém se servisem domácích hráčů, ale po zlepšené obraně zápas otočili ve výhru 3:1.

Všechny tři body v 30. kole získala také Ostrava proti týmu z nedalekého Havířova a kouč Zdeněk Šmejkal mohl po jasném průběhu dát šanci i hráčům z lavičky. "Soupeř dominoval z útoku pipu, kde jsme nebyli schopni ho ubránit," uvedl havířovský kouč Jakub Zvolánek.

Příbram od začátku zatlačila Benátky nad Jizerou servisem a po zvládnuté koncovce druhé sady vyhrála také ve třech setech. V boji o osmé, poslední postupové místo do play off má Zlín před Brnem náskok dvou bodů, desátý Havířov ztrácí dalších šest.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články