Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Volejbalisté Ústí mají potíže, možná prodají licenci

Ústí nad Labem - Volejbalisté Ústí nad Labem mají ekonomické problémy. Pátý celek tabulky nejvyšší domácí soutěže podle Deníku od ledna přejde na poloprofesionální režim a dostal už i několik nabídek na prodej extraligové licence.

Volejbalisté Ústí nad Labem
zdroj: ČT4

Z týmu trojnásobných mistrů republiky už odešel smečař Nesvačil a zájem je i o další ústecké volejbalisty. "Do Vánoc budeme s jednotlivými hráči jednat o finančních úpravách smluv, případně jejich uvolnění z klubu. Od 1. ledna přecházíme na poloprofesionální režim," řekl generální manažer klubu Miroslav Přikryl.

Podle něho nepodal volejbalistům pomocnou ruku žádný sponzor ani radnice. "Návrh městského rozpočtu pro nás není dobrý, finanční pomoc se navíc ještě zkrátí. Na poslední chvíli se ani nepodařilo najít žádného partnera, proto ústeckému volejbalu hrozí stejný osud jako před deseti lety, kdy zmizel z extraligové mapy. Naše naděje už je jen v oblasti zázraku, na který my v současné době spoléhat nemůžeme," prohlásil Přikryl.

Zároveň potvrdil, že je v kontaktu s několika zájemci, kteří by extraligovou licenci rádi odkoupili. "Zatím bych to nerad specifikoval. Jen mohu prozradit, že se nejedná o kluby ze severočeského regionu," podotkl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články