Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej v 10 minutách

Florbalisté na závěr prohráli v Linköpingu se Švýcary 4:7

Linköping - Čeští florbalisté prohráli v závěrečném utkání na turnaji Euro Floorball Tour v Linköpingu se Švýcarskem 4:7 a skončili poslední. Jediný bod na turnaji si připsali díky vítězství v pozápasových nájezdech 1:0. Se soupeřem, kterého zdolali v prosinci v boji o bronz na mistrovství světa v Helsinkách, prohrávali už 1:7, ale v závěru zmírnili porážku třemi góly.

Přitom vstup do zápasu se českému výběru podařil a ve 109. vteřině otevřel skóre Skácel. Už v páté minutě ale vyrovnal Schmocker, v 17. minutě otočil stav Meier a 38 vteřin před koncem první třetiny zvýšil už na 3:1 Christoph Hofbauer.

Ve druhé třetině Švýcaři definitivně rozhodli. Nejdříve ve 24. minutě při vyloučení Slaného skóroval Matthias Hofbauer, pak se Švýcaři ubránili při Brunnerově trestu a Gerber upravil na 6:1. Potom pykali Krzyžanek s Vladařem a svou druhou trefu v utkání zaznamenal v přesilovce pěti proti třem Christoph Hofbauer.

Po 37 vteřinách závěrečné části ještě zvýraznil rozdíl Zimmermann. Češi se nechtěli smířit s vysokou prohrou a podařilo se jim snížit na 4:7. Z půlky se trefil Krzyžanek a pak se dvakrát prosadil Brus. V nájezdech byl úspěšný jen Fojta.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články