Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Hudler si užívá tréninkovou dovolenou, vrabce i segedínský guláš

Velké Karlovice – Jiří Hudler má za sebou jednoznačně nejlepší sezonu v kariéře. V NHL získal 76 kanadských bodů a dosáhl na osmé místo v produktivitě celé soutěže, podceňované Calgary dotáhl do play-off a na závěr jako první Čech získal Lady Byng Trophy pro nejslušnějšího hráče NHL. 

Je nám líto, video expirovalo.
"Gentleman" Hudler před novou sezonou

"Sezona byla nejlepší i v ostatních věcech. Narodila se mi krásná dcera," upozorňuje Hudler. Ten v zámoří zaujal minulý týden při předávání individuálních cen v Las Vegas, když si pro Lady Byng Trophy přišel na podium jen v ponožkách. "Byly to úplně nové boty ten den. Už to prostě nešlo, už jsem to nemohl vydržet. Nejednalo se o vtip, ale o bolestivou záležitost," vysvětluje společenské faux pas "největší gentleman soutěže."

Po úspěšné sezoně se český útočník připravuje ve Velkých Karlovicích na další rok v NHL. Trénink a odpočinek se v Beskydech vzájemně doplňují. "Jezdím na horském kole, chodím si občas odpálit pár míčků na golf nebo na nějaký dobrý oběd, na segedínský guláš nebo na vrabce. V tomhle ohledu je to dovolená," přiznává česká hokejová hvězda.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články