Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

BLOG: Spanilá jízda pokračuje

Naše reprezentace na MS v Moskvě vesele pokračuje ve spanilé jízdě a pochopitelně to má i pozitivní dopad na náladu naší českotelevizní skupiny.

Martin Hosták
zdroj: ČT24 autor: V Rejl

Dostal jsem za úkol natočit odpovědi na anketu do pořadu 168 hodin. Byl jsem domluvený s kameramanem Pavlem Křížkem, ale co s otázkami? Přeci jen se mi líp odpovídá, pokud někdo alespoň naznačí otázku. Neprozřetelně jsem poprosil Jirku Hölzela o pomoc. Třicet let ho znám.

Pavel Křížek si připravil pozici v tiskovém středisku plném novinářů, Jirka si přečetl předepsané otázky, a že jako jedem. První otázku trošku odflákl, ale rozhodil mě až jeho obličej, kterým doprovodil moje první slovo. No, dobrý, hahaha, je to předtáčka, jedem znova. První otázka, no otázka, spíš jen klíčový výraz. A odpověď, dívám se předpisově na Jirku a sleduju, jak si dělá selfíčko se mnou v pozadí. Smíchy se lámu a přerušuji natáčení. I situace, kdy mi Jirka v průběhu odpovědi začal svazovat tkaničky jedné boty k druhé, mě rozhodila.

Martin Hosták s Jiřím Hölzelem
zdroj: Jiří Hölzel

Takhle se prokoušu většinou otázek, ke konci se Pavel Křížek ptá, jestli je tahle ta poslední. Trošku naivně jsem přiznal, že ano, načež se oba sebrali a poodešli si povídat s Markem Sýkorou. Fakt ještě nejsem takovej profík, abych pokračoval, takže jsem radši vytáhl telefon a vyfotil zase já je.

Snad to půjde v seriozním publicistickým pořadu odvysílat…

Hlavní zprávy

Nejčtenější články