Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Po trailech přes hory

Liberec je ve formě, desítka se zamotává. Šlágr v Třinci vyhráli Oceláři

Situace v elitní desítce se s koncem základní části zamotává. Šestá Olomouc zabrala po sérii porážek a díky výhře nad Litvínovem 4:2 si drží dvoubodový náskok před trojicí Liberec, Pardubice, Zlín. Tygři přitom vyhráli už popáté za sebou. Desátá Sparta nezvládla duel proti vedoucí Plzni, po porážce 2:4 ale ztrácí na Hanáky jen tři body. Chomutov dokázal znovu zdolat Kometu a z jedenácté příčky zaostává za Pražany o další tři body.

Radující se hráči Liberce
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Chomutov - Brno 2:1

Hokejisté Chomutova neprožívají zrovna nejvydařenější sezonu, proti mistrovskému Brnu se jim ale daří. Piráti zvítězili nad Kometou doma 2:1 a proti Brňanům získali ve čtyřech zápasech deset bodů z dvanácti možných. Rozhodující branku zaznamenal ve 26. minutě domácí kapitán Michal Vondrka. Kometa prohrála čtvrtý z posledních pěti zápasů, zůstala ale na čtvrté příčce.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368080-chomutov-znovu-vyzral-na-kometu-mistra-porazil-i-poctvrte-v-sezone)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Kometa Brno

Sparta - Plzeň 2:4

Plzeň potvrdila, že se jí proti Spartě daří. V této sezoně vyhráli Západočeši všechny čtyři duely proti sparťanům, v posledním vzájemném souboji základní části tentokrát 4:2. Plzni se povedly přesilovky v polovině zápasu, kdy se v rozmezí 44 vteřin prosadili Mertl s Kracíkem. Nejlepší střelec extraligy Mertl nakonec přidal pojistku do prázdné branky a zlepšil se už na 29 tref.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368073-plzen-vyucila-spartu-v-presilovkach-zapadocesi-vyhrali-proti-prazanum-i-poctvrte)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Plzeň

Zlín - Jihlava 2:1

Skóre zápasu mezi Zlínem a Duklou otevřel jihlavský Straka, ale duel otočil dvěma góly domácí Okál v přesilových hrách. Zlín po důležité výhře 2:1 utnul sérii tří porážek a vrátil se do boje o šestou příčku zaručující čtvrtfinále play-off. Dukla naopak padla po dvou zápasech a na desátou příčku ztrácí už 16 bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368081-zlin-porazil-jihlavu-diky-dvema-trefam-okala-dukle-zasah-straky-nestacil)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Jihlava

Mladá Boleslav - Liberec 0:3

Bílí Tygři se dostávají v pravý čas na konci základní části do výborné formy. Liberec vyhrál popáté v řadě, tentokrát to odnesla Mladá Boleslav, která padla 0:3. Severočeši si došli pro tři body v úvodní třetině, kdy se během prvních třinácti minut třikrát prosadili Bakoš, Derner a Jelínek. Liberec je po sérii úspěchů sedmý, Mladé Boleslavi se naopak po druhé porážce za sebou play-off vzdaluje.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368082-liberec-zvitezil-popate-v-rade-a-razne-si-rika-o-elitni-sestku)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Liberec

Olomouc - Litvínov 4:2

Prohráli třikrát v řadě a další ztrátu si už nemohli v našlapané tabulce dovolit. Olomouc zastavila sérii tří proher a proti Litvínovu si připsala tři body za vítězství 4:2. Hanáci se museli obejít bez brankáře Branislava Konráda, kterého nahradil Martin Falter. Vítězný gól vstřelil Burian v přesilové hře a pojistku přidal Herman. Kohouti jsou stále šestí, ale jen s dvoubodovým náskokem před trojicí pronásledovatelů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368083-olomouc-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Litvínov

Třinec - Hradec Králové 2:1 SN

Třinec zvítězil v extralize počtvrté za sebou, když ve šlágru 44. kola udolal Hradec Králové 2:1 po samostatných nájezdech. Hosté vedli od 33. minuty po střele Graňáka od modré čáry, Oceláři ale zásluhou Chmielewského ve třetí třetině vyrovnali a v nájezdech jim zajistil bonusový bod Petružálek. Třinec na třetí pozici ztrácí na druhé Východočechy už pouze tři body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/368077-zive-trinec-hradec-kralove-0-1)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články