Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Vítězily jen hostující celky, Plzeň s Kometou jsou v čele

Ve 20. kole hokejové extraligy se nad očekávání dařilo hostujícím celkům. Z vítězství se radovalo všech sedm celků, jež hrály na ledě soupeře. Domácí týmy dokázaly vstřelit v součtu všech duelů jen 8 gólů. V čele jsou se 40 body mužstva Plzně a Brna, na posledním místě je s jednobodovou ztrátou Litvínov.

Plzeňský Michal Moravčík
zdroj: ČTK autor: Vostárek Josef

TABULKA HOKEJOVÉ EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Pardubice - Plzeň 0:4

Hokejisté Plně vyhráli na ledě Pardubic 4:0 a mohou si i v první reprezentační pauze v sezoně užívat vedení v tabulce. Třemi body za dvě branky a asistenci zařídil výhru Indiánů čerstvý majitel pozvánky na turnaj Karjala Tomáš Mertl. Gólman Miroslav Svoboda udržel počtvrté v sezoně čisté konto, neinkasoval ve třetím duelu v řadě a drží neprůstřelnost 181 minut a 34 vteřin.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/363733-plzen-vyhrala-v-pardubicich-4-0-a-drzi-se-v-cele-extraligy)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Plzeň

Chomutov - Liberec 3:4 PP

Liberečtí Tygři vyhráli na ledě Chomutova 4:3 v prodloužení a oplatili tak soupeři porážku z první čtvrtiny základní části. Utkání rozhodl v 64. minutě Michal Bulíř. Chomutov sice v utkání vedl po první třetině 2:0, ale hosté dokázali i díky dvěma gólům Dominika Lakatoše otočit stav na 3:2. Dávid Skokan v 58. minutě vyrovnal, a duel se tak musel prodlužovat. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363706-chomutov-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Liberec

Litvínov - Třinec 2:3

Hokejisté Třince vyhráli na ledě Litvínova 3:2 a po dvou prohrách se radovali ze zisku tří bodů. Gólem a asistencí se na úspěchu Ocelářů podílel kapitán Lukáš Krajíček. Třinec je v tabulce i nadále třetí, Litvínov zůstal poslední. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363707-litvinov-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Třinec

Zlín - Olomouc 1:3

Hokejisté Olomouce vyhráli na ledě Zlína 3:1 a přeskočili svého  soupeře v tabulce. Hanáci o své výhře rozhodli ve třetí třetině, ve které se střelecky prosadili Vilém Burian a Jakub Herman. Domácí Zdeněk Okál měl v 57. minutě šanci vyrovnat z trestného střílení, ale brankáře Branislava Konráda nepřekonal.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363708-zlin-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Olomouc

Jihlava - Brno 0:2

Hokejisté Brna vyhráli na ledě Jihlavy 2:0 a bodovali tak v pátém utkání v řadě. Brankář Marek Čiliak udržel podruhé v sezoně čisté konto, střelecky se prosadili Alexandre Mallet a Leoš Čermák. Kometa se udržela na druhém místě tabulky, před ní je jen Plzeň, a to zásluhou lepšího skóre.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363709-jihlava-kometa-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jihlava - Kometa Brno

Sparta - Hradec Králové 1:2 PP

Hokejisté Sparty podlehli doma Hradci Králové 1:2 v prodloužení a připsali si pátou porážku za sebou. Kouč František Výborný, který nahradil odvolaného Jiřího Kalouse, dosáhl i ve druhém utkání po návratu na lavičku Pražanů na bod. Domácí premiéra pro něj dopadla stejně jako páteční duel na ledě Komety Brno, kde Sparta prohrála 2:3 v prodloužení. Výhru Mountfieldu zařídil trefou v čase 64:59 Rudolf Červený.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363710-sparta-hradec-kralove)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Hradec Králové

Mladá Boleslav - Vítkovice 1:4

Vítězná série hokejistů Vítkovic neskončila ani v Mladé Boleslavi, kde zvítězili 4:1. Dvakrát se do střelecké listiny zapsal nejproduktivnější hráč severomoravského týmu Ondřej Roman. Ridera slavila potřetí za sebou a poskočila na páté místo, domácí naopak nenavázali na předchozí skalp Liberce a okupují devátou pozici.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/363732-zive-mlada-boleslav-vitkovice-0-1)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Vítkovice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy