Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Vítkovice v derby rozcupovaly Třinec, Olomouc vynulovala Kometu

Praha – Nečekaná selhání favoritů nabídlo 39. kolo extraligy. Třinec ani Brno nepodaly výkony, které by odpovídaly jejich postavení v tabulce. Oceláři prohráli počtvrté z posledních pěti utkání, když v derby selhali na ledě Vítkovic 3:6. Kometa dokonce nebodovala popáté z uplynulých šesti zápasů a doma prohrála s Olomoucí 1:3. Na čele je tak s pětibodovým náskokem Liberec, na třetí místo se posunul Litvínov.

Radující se vítkovičtí hokejisté
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Vítkovice - Třinec 6:3

Čtvrtou porážku z posledních pěti zápasů uštědřili Třinci vítkovičtí hokejisté, kteří v derby s Oceláři vyhráli vysoko 6:3. O výsledku rozhodla kapitulace druhého týmu tabulky v závěrečné třetině, Vítkovice dokázaly zápas otočit čtyřmi brankami. Třinec se tak nedotáhl na lídra extraligy z Liberce, který navýšil náskok na čele už na pět bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347087-vitkovice-v-derby-zametly-s-trincem)

Kometa Brno - Olomouc 1:3

Teprve druhé vítězství za tři body v posledních jedenácti zápasech nemohlo pro Olomouc přijít v lepší čas. Mora dokázala, že se proti Vítkovicím v minulém kole probudila, v Brně překvapivě zvítězila 3:1 a neztrácí naději na play-off. Naopak Kometa počtvrté z posledních pěti zápasů nebodovala a na třetím místě ji nahradil Litvínov.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347084-kometa-vyhorela-doma-s-olomouci-a-propadla-se-na-ctvrte-misto)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Olomouc

Litvínov - Pardubice 5:4 PP

Dlouho byly Pardubice Litvínovu v zápase poměrně vyrovnaným soupeřem, ještě v úvodu třetí třetiny ale prohrávaly o dvě branky. Poté se však svěřenci trenéra Rohlíka postarali o výborný návrat do zápasu, když kapitán Rolinek srovnal na 4:4. Přesto z toho první vítězství po pěti zápasech bez bodu nebylo, o výhru Litvínova 5:4 se v prodloužení zasloužil František Lukeš.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347090-pardubice-predvedly-skvely-comeback-litvinov-ale-rozhodl-v-prodlouzeni)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Pardubice

Mladá Boleslav - Liberec 1:3

Už pětibodový náskok na čele si vypracoval Liberec, který zvítězil na ledě Mladé Boleslavi 3:1 a díky ztrátám soupeřů neohroženě vládne extralize. Bílí Tygři vyhráli navzdory tomu, že Středočeši je přestříleli 36:26, o vítězství Liberce ale rozhodly dvě trefy Stránského a přesný pokus Jelínka. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347093-liberec-si-poradil-s-boleslavi-a-v-cele-je-uz-o-pet-bodu)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Liberec

Plzeň - Sparta 2:3 PP

Pět výher za tři body v řadě si připsala Plzeň a vyšvihla se až na deváté místo v extralize. Šesté vítězství už ale Indiáni neoslavují, Sparta totiž na západě Čech už potřetí za sebou vyhrála. Tentokrát sice Pražané přišli o tříbodové vítězství necelé tři minuty před sirénou, Sparta si ale zklamání vynahradila, když se tři vteřiny před koncem prodloužení prosadil Hlinka.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347092-paradni-serie-plzne-je-u-konce-sparta-si-ze-zapadu-cech-veze-dalsi-vyhru)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Sparta

Karlovy Vary - Zlín 4:1

Povinné tři body ze západu Čech se rozjetému Zlínu přivézt nepodařilo. Karlovy Vary si nečekaně připsaly jasné vítězství 4:1, když otočily nepříznivě se vyvíjející výsledek a rozhodly třemi góly v druhé třetině. Berani tak zůstanou jedenáctí a neposunuli se na příčky zajišťující play-off, Energie se vyškrábala před poslední Pardubice. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347088-vary-zaskocily-zlin-ktery-si-neprilepsil-v-boji-o-play-off)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Zlín
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články