Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sparta vrátila Tygrům finálovou porážku, Oceláři zdolali Litvínov

Praha - Šlágrem třetího kola extraligy byla repríza finále jarního play-off mezi domácím Libercem a Spartou. Pražané dokázali Tygrům finálovou porážku vrátit a zdolali je 3:2. Další vzpomínkou na nedávné boje o titul byl souboj mezi třineckými Oceláři a loňským mistrem z Litvínova. Zatímco před rokem slavila titul litvínovská Verva, tentokrát se radovali Oceláři. Další extraligové body získaly Hradec Králové, Brno či Chomutov.

Hokejisté Sparty děkují fanouškům
zdroj: ČTK/Petrášek Radek

Třinec - Litvínov 2:1

Třetí kolo extraligy svedlo do vzájemného souboje finalisty z roku 2015. Zatímco před rokem slavila titul litvínovská Verva, tentokrát se radovali Oceláři. Třinec prohrával po brance juniora Kristiána Reichla, ale duel otočil dvěma góly včetně vítězné přesilovkové trefy Rastislav Špirko. Slezané tak po vítězství 2:1 zažívají perfektní vstup do sezony se ziskem devíti bodů.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/340479-ocelari-pretlacili-litvinov-dvema-brankami-se-blyskl-spirko/)

Liberec - Sparta 2:3

Hokejisté Sparty zvítězili v utkání 3. kola extraligy v repríze finálového souboje minulé sezony na ledě Liberce 3:2. Bílí Tygři při své domácí premiéře v novém ročníku sice vedli, ale pak se při svém třetím vystoupení v arénách soupeřů třikrát prosadili Pražané. Vítězný gól dal útočník Lukáš Klimek.

Petr Kumstát
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/340470-v-reprize-lonskeho-finale-sparta-vratila-liberci-porazku-zvitezila-3-2/)

Hradec Králové - Karlovy Vary 4:0

Hokejisté Hradce Králové se ve 3. kole extraligy dočkali prvního vítězství. Jeden z favoritů soutěže porazil jednoznačně Karlovy Vary 4:0. Poražení Západočeši zůstávají po třech zápasech stále bez bodu a na dně tabulky. Gólem a dvěma asistencemi se o výhru Východočechů zasloužil reprezentační útočník Richard Jarůšek, Ondřej Kacetl vychytal čisté konto.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/340488-hradec-poprve-vyhral-posledni-vary-jsou-stale-bez-bodu/)

Brno - Mladá Boleslav 5:1

Tři využité přesilovky pomohly hokejistům Brna k vítězství 5:1 nad Mladou Boleslaví a také k udržení prvního místa v tabulce. Dvěma brankami a jednou asistencí se v dresu Komety blýskl Martin Erat. Boleslav už druhé utkání za sebou vyšla bodově naprázdno a v tabulce klesla na jedenácté místo.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/340491-kometa-uradovala-v-presilovkach-a-boleslav-prejela-5-1/)

Olomouc - Pardubice 2:1

V brankářském souboji olomouckého Branislava Konráda a pardubického Jakuba Štěpánka se radoval slovenský brankář Mory. Hanáci i díky jeho výkonu pokořili Východočechy těsným rozdílem 2:1, když o výhře Olomouce rozhodl Jan Eberle z trestného střílení před koncem druhé třetiny. Moravané tak mají šest bodů, naproti tomu Pardubice stále čekají na první body.


REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/340484-konrad-predcil-stepanka-a-olomouc-slavi-dalsi-tesne-vitezstvi/)

Chomutov - Plzeň 6:4

Ačkoli Indiáni z Plzně v Podkrušnohoří proti Chomutovu dvakrát vedli, ani ve druhém utkání nedokázali bodovat. Domácí Piráti třemi slepenými brankami skóre utkání otočili a nakonec přestříleli Západočechy 6:4. Chomutov tak zůstává i nadále stoprocentní, naopak Plzeň ještě nebodovala. Po dvou odehraných zápasech však má utkání k dobru.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/340482-v-golove-prestrelce-s-plzni-uhajil-chomutov-stoprocentni-bilanci/)

Zlín - Vítkovice 2:0

Hokejisté Zlína navázali na bodový zisk z Litvínova a ve třetím kole extraligy porazili Vítkovice 2:0. Premiérové čisté konto v sezoně udržel Libor Kašík, gólově se v první třetině prosadili Zdeněk Okál a Petr Holík.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/340483-zlin-porazil-vitkovice-2-0-kasik-ma-prvni-nulu/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články