Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Liberec vyrovnal rekord v počtu výher, Litvínov čeká play-out

Praha - Hokejisté Liberce porazili ve 48. kole extraligy Pardubice 4:2 a 37. výhrou v základní části vyrovnali historický rekord v počtu vítězství v jedné sezoně, který doposud držely Jihlava a právě Pardubice. Liberec je blízko výhře v základní části a zisku Prezidentského poháru. Čtyři kola před koncem dlouhodobé části mají Severočeši náskok sedmi bodů na Spartu.

Liberec - Pardubice 4:2

Bílí Tygři zlomili odpor soupeře až dvěma góly v 57. minutě a přehráli Východočechy i počtvrté v sezoně. Pardubice prohrály počtvrté v řadě, jsou nadále dvanácté a přišly o reálnou šanci na postup do předkola play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Pardubice
Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Sparta

Hradec Králové - Mladá Boleslav 2:3 SN

Čtvrtý zůstal Hradec Králové, který nevyužil zaváhání Plzně a také doma získal jen bod. Mladá Boleslav uspěla na ledě Východočechů 3:2 po samostatných nájezdech, když jejich souboj rozhodl v páté sérii Lukáš Pabiška.

Karlovy Vary - Olomouc 3:5

Pátá Olomouc potvrdila, že se jí proti Karlovým Varům daří. Hanáci ovládli i čtvrtý vzájemný zápas, na ledě Energie vyhráli 5:3. Olomouc je tak i nadále pátá a drží se na pozicích zajišťujících přímý postup do čtvrtfinále play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Olomouc

Brno - Třinec 3:1

Stejně úspěšnou bilanci má i Brno proti Třinci. Kometa vyhrála 3:1 a posunula se na deváté místo před Oceláře. Třinec však drží desáté místo zaručující ještě postup do předkola play-off s náskokem pěti bodů na Vítkovice.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Třinec
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články