Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Kýhos skončil v Kometě. O jeho nástupci se teprve rozhodne

Brno – Vladimír Kýhos loni dovedl Kometu Brno do finále, letos skončil s brněnským celkem již o kolo dříve na hokejkách Litvínova, přesto mu klub neprodloužil smlouvu. "Po zvážení všech pro a proti jsme se rozhodli, že po vypršení stávající smlouvy s Láďou Kýhosem o další jednat nebudeme," řekl majitel Komety Libor Zábranský. O novém složení realizačního týmu Kometa jedná.

Vladimír Kýhos
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

"Za odvedenou práci v Kometě mu za celé vedení děkuji a jsem si jist, že své trenérské kvality brzy potvrdí v jiném extraligovém klubu. Za všechny v Kometě mu do další kariéry přejeme hodně štěstí," dodal Zábranský.

Kýhos vedl tým s asistenty Martinem Pešoutem a Karlem Beranem. "O složení realizačního týmu pro následující sezonu budeme nadále intenzivně jednat. Do letní přípravy máme času relativně dost," doplnil Zábranský.

Kýhos v Kometě působil už také od ledna 2008, kdy hrál tým ještě v první lize, a byl odvolán v polovině září 2009. Tehdy skončil už po čtyřech kolech extraligy, na kterou klub před sezonou získal licenci od Znojma.

Je nám líto, video expirovalo.
Kýhos: Každý úspěch se musí poctivě potrestat
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články