Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Pardubice v derby neměly problém s Hradcem, Litvínov zůstává druhý

Praha - Východočeské derby mezi Pardubicemi a Hradcem Králové nakonec skončilo pohodlnou výhrou domácích perníkářů. Těm pomohly kromě defenzivních chyb hostí i čtyři asistence Petra Sýkory. Pardubice sice stáhly o bod náskok třetí Sparty, která si s Karlovými Vary poradila až v prodloužení, jejich odstup na Litvínov však zůstává stejný. Severočeši totiž porazili Mladou Boleslav a zůstávají o bod za prvním Třincem.

Radost Petra Sýkory
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Pardubice - Hradec Králové 5:2

Východočeské derby mezi Pardubicemi a Hradcem Králové ovládli domácí perníkáři. Ti udeřili v utkání již velmi brzy dvěma góly, a přestože se Hradci podařilo do konce první třetiny snížit, v závěru druhé části zasadil dva smrtelné údery svému soupeři Petr Sýkora. Pardubice tak svého soupeře předskočily na čtvrté místo v extraligové tabulce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Pardubice - Hradec Králové

Sparta - Karlovy Vary 5:4 po prodloužení

Sparta v utkání plném zvratů porazila Karlovy Vary 5:4 v prodloužení a připsala si pátou výhru za sebou. Holešovičtí v utkání 17. kola prohrávali 0:2, poté čtyřmi góly otočili vývoj zápasu, ale nakonec duel rozhodl Jan Buchtele až v 62. minutě

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Karlovy Vary


Litvínov - Mladá Boleslav 3:1

Litvínov se dokázal oklepat z utkání se Slavií, kdy vedl již 3:0, ale nakonec prohrál 3:6, a porazil nováčka z Mladé Boleslavi 3:1. Drží se tak o bod v tabulce za vedoucím Třincem. K vítězství Severočechů přispěly i dvě branky Viktora Hübla, nejproduktivnější hráč žlutočerných František Lukeš si připsal dvě asistence.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Litvínov - Mladá Boleslav

Olomouc - Kometa Brno 2:4

Teprve druhé extraligové střetnutí dvou moravských soupeřů znovu opanovala brněnská Kometa. Domácí Olomouc si sice v utkání dvakrát vypracovala náskok, jenže díky dvěma zásahům Tona a Němce se nakonec radovali finalisté uplynulého ročníku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Kometa Brno

Plzeň - Slavia 1:3

Slavia svým soupeřům podlehla šestkrát v řadě, stačil však velký obrat proti Litvínovu, kdy sešívaní prohrávali 0:3, ale nakonec vyhráli 6:3, a Pražané najíždějí na vítěznou vlnu. Slavia si v Plzni po čtyřech porážkách konečně připsala tři body, když domácí Západočechy porazila 3:1. Vítězný zásah si navíc připsala v oslabení dílem Michala Poletína. Indiáni prohráli pošesté v posledních osmi utkáních.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Slavia

Liberec - Zlín 3:2

Mistrovský Zlín počtvrté v řadě nedokázal zvítězit a na předposlední Vítkovice nadále ztrácí pět bodů. Liberec se dostal do vedení již po devíti vteřinách, když se trefil Branko Radivojevič, a po třech minutách se fanoušci Severočechů mohli radovat již podruhé. Zlín se sice zanedlouho dostal na dostřel jediné branky, poté však zkušený slovenský útočník znovu vrátil Bílým Tygrům dvougólový náskok. Na výhře Liberce nic nezměnil ani Holíkův zásah ve třetí třetině.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Zlín

Hlavní zprávy

Nejčtenější články